Oorspray

Een oorspray kan worden gebruikt voor de verzorging en reiniging van de oren. Hier zijn algemene richtlijnen voor het gebruik van een oorspray:

Lees verder

Actieve filters

Oorspray gebruiken

Lees de instructies: Lees altijd de instructies op de verpakking van de oorspray voordat je deze gebruikt. Volg de aanbevolen dosering en gebruiksfrequentie.
Schud de fles: Schud de fles met de oorspray goed voor gebruik, zoals aangegeven op de verpakking.
Buig het hoofd opzij: Buig het hoofd opzij met het aangedane oor naar boven gericht. Dit zorgt ervoor dat de oorspray goed in het oor kan komen.
Plaats de sprayfles in het oor: Plaats de sprayfles in de gehoorgang en houd de fles rechtop. Zorg ervoor dat de spraymond zich dicht bij de gehoorgang bevindt, maar steek deze niet te ver in het oor.
Spray de aanbevolen dosis: Druk op de sprayknop om de aanbevolen dosis oorspray in het oor te spuiten. Volg hierbij de instructies op de verpakking.
Blijf enkele minuten in dezelfde positie: Blijf enkele minuten in dezelfde positie met het hoofd gekanteld, zodat de oorspray goed in het oor kan werken.
Veeg overtollige vloeistof af: Na enkele minuten kun je eventuele overtollige vloeistof uit het oor deppen met een schoon stukje tissue.
Herhaal indien nodig: Afhankelijk van de instructies op de verpakking, kun je de oorspray meerdere keren per dag gebruiken. Volg de aanbevolen gebruiksfrequentie en duur van de behandeling.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van de oorspray zorgvuldig te volgen. Als je twijfels hebt over het gebruik of als de symptomen aanhouden of verergeren, raadpleeg dan een arts of een professionele zorgverlener voor advies.