Vegan gezichtsverzorging

Vegan gezichtsverzorging en make-up bestel je eenvoudig online bij Drogisterij.nl

Lees verder

Actieve filters

Vegan gezichtsverzorgingsproducten

Vegan gezichtsverzorgingsproducten maken gebruik van plantaardige ingrediënten en andere natuurlijke bronnen om de huid te voeden, hydrateren en beschermen. Hier zijn enkele voorbeelden van vegan gezichtsverzorgingsproducten:

Moisturizers: Vegan moisturizers bevatten hydraterende ingrediënten zoals plantaardige oliën, sheaboter, kokosnootolie en hyaluronzuur om de huid zacht, soepel en gehydrateerd te houden.

Gezichtsmaskers: Vegan gezichtsmaskers kunnen bestaan uit natuurlijke kleisoorten, fruitextracten, algen, kruiden en andere plantaardige ingrediënten om de huid te zuiveren, te voeden en te revitaliseren.

Vegan make-up

Vegan make-up is make-up die geen dierlijke ingrediënten of bijproducten bevat en niet op dieren is getest. Het wordt geproduceerd met behulp van plantaardige en synthetische ingrediënten die veilig en effectief zijn. Hier zijn enkele veelvoorkomende vegan make-upproducten en de ingrediënten waar je op kunt letten:

Foundation: Zoek naar foundations op basis van plantaardige oliën, mineralen en pigmenten. Ingrediënten zoals kokosolie, jojoba-olie, sheaboter en mineralen zoals titaniumdioxide en zinkoxide worden vaak gebruikt in vegan foundations.

Lippenstift: Vegan lippenstiften bevatten vaak plantaardige oliën, wassen en natuurlijke kleurstoffen zoals fruitextracten. Ingrediënten zoals candelillawas, carnaubawas, kokosolie en bessensappen worden vaak gebruikt in vegan lippenstiften.

Oogschaduw: Vegan oogschaduw wordt gemaakt met behulp van synthetische kleurstoffen, mineralen en plantaardige ingrediënten. Ingrediënten zoals mica, ijzeroxiden en plantaardige oliën worden vaak gebruikt in vegan oogschaduw.

Mascara: Vegan mascara wordt gemaakt zonder gebruik van dierlijke bijproducten zoals bijenwas. Plantaardige wassen zoals candelillawas en carnaubawas worden gebruikt als bindmiddelen, terwijl plantaardige oliën en pigmenten zorgen voor kleur en volume.

Eyeliner: Vegan eyeliners kunnen worden gemaakt met behulp van plantaardige wassen, oliën en kleurstoffen. Ingrediënten zoals candelillawas, plantaardige oliën en plantaardige kleurstoffen worden vaak gebruikt in vegan eyeliners.

Bij het zoeken naar vegan make-upproducten is het raadzaam om de ingrediëntenlijst te controleren en te zoeken naar labels zoals "vegan", "cruelty-free" of keurmerken van erkende veganistische organisaties. Veel merken hebben tegenwoordig vegan opties en er zijn ook speciale vegan make-upmerken die zich volledig richten op dier- en milieuvriendelijke producten.