Massage

Bij Drogisterij.nl kun je diverse massageoliën vinden om te gebruiken tijdens ontspannende massages of intensieve huidverzorging. 

Lees verder

Actieve filters

Aromassage lavender CHI

Prijs € 11,00

De Chi Aromassage lijn is een serie pure, plantaardige massage- en huidoliën verrijkt met een gerichte, doeltreffende combinatie van etherische oliën

0

Verschillende soorten massageolie

Basis massageolie

Dit is de belangrijkste olie die wordt gebruikt voor massages en dient als het hoofdbestanddeel van de massageolie. Populaire basisoliën zijn onder andere amandelolie, druivenpitolie, jojoba-olie, kokosolie en olijfolie. Deze oliën hebben verschillende eigenschappen en absorptiesnelheden, dus je kunt degene kiezen die het beste bij je behoeften past.

Geurende massageolie

Deze oliën zijn verrijkt met essentiële oliën of geurstoffen om een aangename geur toe te voegen aan je massage-ervaring. Populaire geuren zijn lavendel, eucalyptus, pepermunt, rozen en citroen.

Therapeutische massageolie

Deze oliën kunnen essentiële oliën bevatten die specifieke therapeutische voordelen bieden, zoals ontspanning, verlichting van spierspanning, vermindering van stress of bevordering van de bloedsomloop. Voorbeelden zijn arnica-olie voor spierpijnverlichting of tea tree-olie voor antibacteriële eigenschappen.

Verwarmende of verkoelende massageoliën

Sommige massageoliën zijn ontworpen om een verwarmend of verkoelend effect op de huid te hebben. Deze kunnen nuttig zijn bij het verlichten van spierspanning of het bevorderen van ontspanning.

Bij het kiezen van een massageolie is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften van degene die de massage ontvangt en eventuele allergieën of huidgevoeligheden.