Filter op Geslacht

Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Lichaamsdeel

Filter op Bron

Filter op Kleur

Filter op Productopties

Filter op Variant

Filter op Merk

Hulpmiddelen

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende medische hulpmiddelen verkrijgbaar, waaronder bloeddrukmeters en glucosemeters. Deze hulpmiddelen stellen individuen in staat om belangrijke gezondheidsparameters thuis te monitoren. 

Lees verder

Actieve filters

Aanbod hulpmiddelen

Hier volgen enkele veel voorkomende medische hulpmiddelen die verkrijgbaar zijn:

Bloeddrukmeter: Een bloeddrukmeter wordt gebruikt om de bloeddruk te meten. Er zijn verschillende soorten bloeddrukmeters, zoals automatische bloeddrukmeters en handmatige bloeddrukmeters. Het meten van de bloeddruk kan nuttig zijn om hypertensie (hoge bloeddruk) te monitoren of om regelmatige controles uit te voeren.

Glucosemeter: Een glucosemeter wordt gebruikt om het bloedsuikerniveau te meten. Dit is met name relevant voor mensen met diabetes die regelmatig hun bloedsuikerspiegel moeten controleren. Met een glucosemeter kunnen ze hun bloedsuikerwaarden thuis monitoren.

Thermometer: Een thermometer wordt gebruikt om de lichaamstemperatuur te meten. Er zijn verschillende soorten thermometers beschikbaar, zoals digitale thermometers en oorthermometers. Het meten van de lichaamstemperatuur kan nuttig zijn om koorts te detecteren of om de gezondheidstoestand in de gaten te houden.

Sanitaire hulpmiddelen: Douchezitje, badrandbeugel of douchestoel zijn hulpmiddelen voor in de badkamer. Sanitaire hulpmiddelen zijn handig voor mensen die moeite hebben met langdurig staan in de douche of voor mensen met beperkte mobiliteit. Het biedt ondersteuning en comfort tijdens het douchen. 

Voor medisch advies of bij specifieke medische zorgen is het raadzaam om een arts te raadplegen.