Filter op Geslacht

Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Lichaamsdeel

Filter op Gewenst effect

Filter op Kleur

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Smaken

Filter op Geuren

Filter op Merk

Huishouden

Om het huis schoon en fris te houden bieden we op Drogisterij.nl diverse huishoudelijke schoonmaakmiddelen aan. Denk bijvoorbeeld aan afwasmiddel, handschoenen, pesticide, wasmiddel en luchtverfrisser.

Lees verder

Actieve filters

Wat zijn de voordelen van een schoon huis?

Allereerst geldt het gezegde ‘een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’. Na een hectische dag geeft thuiskomen in een opgeruimd en stofvrij huis een fijn gevoel. Zo kun je heerlijk ontspannen zonder afgeleid te worden van viezigheid of rommel om je heen. Daarnaast is een schoon huis beter voor je gezondheid. In een schoner huis krijgen schimmels en bacteriën minder kans om zich te nestelen. In combinatie met een frisse lucht zorgt dit voor minder ademhalingsproblemen en allergische reacties van bijvoorbeeld huisstofmijt. Het is aan te raden om dagelijks alle kamers even te luchten, spullen op te ruimen, de vaat op te ruimen en het aanrecht schoon te maken. Wekelijkse taken zijn het verschonen van beddengoed, de keuken grondig schoonmaken, de badkamer een beurt geven en te stofzuigen. Eens in de zoveel tijd is het aan te raden om matrassen om te draaien, de koelkast en wasmachine grondig schoon te maken en de ramen te zemen. Vergeet ook niet het ontkalken van huishoudelijke apparaten. Koffiemachines en waterkokers moeten meestal om de twee, drie maanden ontkalkt worden.

Hoe houd je je huis schoon en fris?

Op Drogisterij.nl vind je een groot aanbod aan huishoudelijke middelen om je huis te reinigen. Voor de alledaagse schoonmaak zijn er o.a. allesreiniger, bleekmiddel, handschoenen, zeep, ontvetter, toiletreiniger, schoonmaakdoekjes, wasmiddel, afwasmiddel en vaatwasblokjes. Zo heb je altijd de juiste middelen in huis voor het schoonmaken van de badkamer, keuken, toilet en ramen. Voor een meer grondige reiniging zijn er van o.a. het merk HG diverse reinigingssprays om vuil effectief te verwijderen. Voor het bestrijden van ongedierte in huis zijn er pesticiden en lokmiddelen. Denk aan spray, lokpasta en vallen.

Ook handig voor in huis

Altijd handig om in huis te hebben: batterijen. Van het merk Duracell hebben we knoopcelbatterijen en oplaadbare batterijen die extra lang meegaan. Verder hebben we diverse verpakkingsmaterialen zoals cellofaan, vouwdozen en zakjes voor het verpakken van voedingsmiddelen. Ook voor afvalzakken om je afval te verzamelen en scheiden kun je bij ons terecht.