Washandjes

Bij Drogisterij.nl zijn wegwerpwashandjes verkrijgbaar. Deze wegwerpwashandjes zijn handig voor eenmalig gebruik tijdens het baden of douchen. Ze kunnen vooral handig zijn als je op reis bent, in de sportschool bent of in situaties waarin je geen toegang hebt tot een wasmachine om herbruikbare washandjes schoon te maken.

Lees verder

Actieve filters

Washandjes sensitive Aqua

Prijs € 7,10

Aqua® Sensitive vochtige washandjes zijn speciaal ontwikkeld voor wassen zonder water, zeep, spoelen en drogen van bedlegerige en afhankelijke mensen.

0

Wegwerpwashandjes wanneer gebruiken

Wegwerpwashandjes zijn meestal gemaakt van zachte, absorberende materialen zoals katoen of viscose. Ze kunnen vocht vasthouden en helpen bij het reinigen van de huid. Hier zijn enkele situaties waarin wegwerpwashandjes handig kunnen zijn:

Reizen: Als je onderweg bent, zijn wegwerpwashandjes handig omdat je ze na gebruik kunt weggooien zonder je zorgen te maken over het meenemen van vuile washandjes.

Sporten: Na het sporten kun je snel verfrissing vinden door een wegwerpwashandje te gebruiken om zweet en vuil van je huid te verwijderen.

Openbare plaatsen: In openbare sportscholen, zwembaden of andere faciliteiten waar hygiëne belangrijk is, kunnen wegwerpwashandjes een schone optie zijn.

Kamperen: Tijdens het kamperen of bij outdoor-activiteiten waar beperkte toegang tot water is, kunnen wegwerpwashandjes van pas komen.

Bij het gebruik van wegwerpwashandjes is het belangrijk om ze na gebruik weg te gooien en niet opnieuw te gebruiken om hygiënische redenen. Als je thuis bent, kun je nog steeds overwegen om herbruikbare washandjes te gebruiken om milieuvriendelijker te zijn.