Focus & learn blend bio

€ 12,50
claim jouw korting
  • Merk: Primavera
  • Inhoud: 5ml
  • EAN: 4086900186002
0
maak favoriet

dit product is tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Primavera Focus & learn blend

Kinderen ontdekken hun wereld. Ze groeien mee met hun taken en ervaringen. Opgroeien betekent alles herontdekken en leren. Een geschenk en tegelijk een uitdaging: je steeds weer concentreren en goed luisteren.

De frisse, fruitige geur van 100% natuurlijke etherische oliën werkt motiverend en bevordert de concentratie. Als deze geur wordt gebruikt tijdens het leren, kan het geleerde beter worden verankerd. Zodra de geur weer in de lucht is, is het gemakkelijker om je te herinneren wat je hebt geleerd. De perfecte begeleiding tijdens het leren.

De frisse geurmix zorgt voor een motiverende leersfeer en helpt kinderen om langdurig gefocust te blijven. Tip: doe gewoon een servet in een glas als een bloem, doe er een paar druppels van het geurmengsel op en leg het op het bureau.

Citroen | Citroengeur zorgt voor concentratie. Net als grapefruit en sinaasappel wordt de etherische olie door koude persing uit de schil gehaald.
Grapefruit | De geur van pompelmoes inspireert en geeft kinderen een nieuw elan voor actie. De fruitig-scherpe etherische olie zorgt voor motivatie en energie.
Sinaasappel | De geur van sinaasappel verspreidt een goed humeur en heeft een balancerend effect. De fruitige geur geeft je rust en zelfvertrouwen voor nieuwe taken.

Samenstelling
Citroen, Grapefruit, Sinaasappel

Gebruik
Een paar druppels van het geurmengsel op een geurdrager, bijvoorbeeld op een geursteen of een vernevelaar.

Waarschuwingen
Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant
Novaro Pharma
Nel Vietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

Primavera
963967

Datasheet

Merk
Primavera
Inhoud
5ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Focus & learn blend bio

€ 12,50