Rich face oil regenerating

€ 37,95
claim jouw korting
  • Merk: Primavera
  • Inhoud: 30ml
  • EAN: 4086900276307
Primavera Rich face oil regenerating
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Primavera Rich face oil regenerating

Primavera Rich Face Oil – Regeneratie is een weldaad voor huid en zintuigen. De lichte gezichtsolie voor de veeleisende huid geeft de huid stevigheid en houdt vocht vast. Geurig, rustgevend en effectief, het laat ons schitteren in onze zeer individuele schoonheid. Met zijn natuurlijke plantkrachtsamenstelling van cacaoolie en passievrucht activeert de gezichtsolie de microcirculatie van de huid en verbetert zo de elasticiteit en regeneratie. De waardevolle kahai-olie is een echt geschenk van de natuur. Bijzonder rijk aan omega 6- en 9-vetzuren, het beschermt de huid tegen oxidatieve stress en zorgt voor een gelijkmatig ontspannen teint.

Kahai olie: Deze waardevolle olie is ideaal voor de verzorging van de rijpere en veeleisende huid en zorgt ervoor dat de huid ontspannen aanvoelt.
Marcuja zaadolie: De exotische olie voedt en verzorgt de beschadigde huid, trekt snel in en laat de huid soepel en zacht aanvoelen.
Biologische Camellia Zaadolie: Verzacht en verstevigt de huid. Het geeft de huid ook soepelheid en een beschermend omhulsel.
Biologische Inca-notenolie: Deze olie staat vaak ook bekend als Sacha Inchi-olie en het hoge aandeel onverzadigde vetzuren is bijzonder opmerkelijk. Het is vooral nuttig voor een rijpe of veeleisende huid. Het verhoogt het vochtgehalte van de huid, verstevigt en maakt de huid glad.
Rozemarijnbladextract: Werkt stimulerend en activerend op de huid en is daarom bijzonder geschikt voor de rijpere en veeleisende huid.

Voor de veeleisende huid 

- geeft de huid stevigheid en houdt vocht vast.

Ingredienten
Cocos Nucifera (Kokos)olie* org, Carapa Guaianensis Zaadolie* org, Sesamum Indicum (Sesam) Zaadolie* org, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie* org, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie* org, Camellia Oleifera Zaadolie * org , C15-C19 Alkaan***, Isoamyl Cocoaat, Plukenetia Volubilis Zaadolie* org, Caryodendron Orinocense Zaadolie, Geur (Parfum)**, Passiflora Edulis Zaadolie, Rosmarinus Officinalis (Rozemarijn) Bladextract, Tocoferol, Lecithine, Linalool* *, Limoneen**, Eugenol**, Citral**, Benzylbenzoaat**, Geraniol**, Citronellol**

* bio / org = gecontroleerde biologische teelt / gecertificeerde biologische teelt
**natuurlijke componenten van 100% natuurlijke essentiële oliën / van 100% pure en natuurlijke essentiële oliën
*** van plantaardige oorsprong

Gebruik
Verwarm de olie tussen de handpalmen en masseer vervolgens met kleine cirkelvormige bewegingen in de getinte huid van je gezicht.

Koel en donker bewaren

Primavera
964592

Datasheet

Merk
Primavera
Inhoud
30ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Rich face oil regenerating

€ 37,95