Sea buckthorn facial cream

€ 17,95
claim jouw korting
  • Merk: Celenes
  • Inhoud: 50ml
  • EAN: 7350104248079
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Celenes Sea buckthorn facial cream

Ontdek deze hydraterende crème, speciaal ontwikkeld voor de vette en gecombineerde huid. Met vitamine C als antioxidant voor een egale huidtint en duindoorn als bron van omega 7 voor de productie van collageen en elastine. Geniet van het anti-glans effect en een gezonde, stralende huid. De alcoholvrije formule is geschikt voor alle huidtypen.

Ingrediënten
Aqua, PEG-40 Hidrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Caprylic /Capric Triglyceride, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate SE, Parfum, Hydrogenated Polydecene, Phenoxyethanol, Ethlyhexylglycerin, Octyldodecyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Disiloxane, Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Betula Alba Juice, Ascorbic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Xanthan Gum, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide.

Gebruik
Breng het product twee keer per dag ('s ochtends en 's avonds) aan door het met cirkelvormige bewegingen over het hele gezicht te masseren.

Bewaren
Bewaar het product op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Dit product is alleen bedoeld voor gebruik op de huid. Vermijd contact met de ogen. Als het per ongeluk toch in contact komt met de ogen, spoel dan grondig met veel water. 

Celenes
966070

Datasheet

Merk
Celenes
Inhoud
50ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Sea buckthorn facial cream

€ 17,95