Colloidaal goud

€ 35,00
claim jouw korting
  • Merk: Crystal
  • Inhoud: 250ml
  • EAN: 8719327555989
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Crystal colloïdaal goud

Crystal colloïdaal goud is een volledig natuurlijke minerale oplossing vervaardigd door ons gepatenteerd proces dat verschilt van alle andere op de markt.

Goud werd al gebruikt door oude beschavingen zoals de Egyptenaren die het gebruikten voor mentale, lichamelijke en spirituele zuivering. Het aantal toepassingen van goud is talrijk en neemt alleen maar toe in onze moderne tijd.

Ons 10 PPM colloïdaal goud bestaat alleen uit goud nanodeeltjes en ultra-puur water. We gebruiken alleen goud van de hoogste kwaliteit, en dus bevat het geen vulstoffen of toevoegingen.

Soort product
Crystal Colloidal Gold is een 10 PPM oplossing met een gemiddelde nanopartikelgrootte van 3,2 nanometer (de kleinste die ter wereld is getest). Hoe kleiner het nanodeeltje, hoe effectiever de oplossing.

Samenstelling
Zuiver water
Goud

Gebruik
Colloïdaal goud kan uitwendig worden gebruikt. In de loop der jaren zijn veel huidverzorgingsbedrijven nog maar net begonnen met het ontdekken van de antioxidatieve en collageenversterkende eigenschappen van goud. Krijg dat van jouw direct van de bron met de kleinste, meest effectieve gouddeeltjes op nanometer-grootte op de markt!

Crystal colloïdaal goud kan dagelijks worden aangebracht op een pas gereinigde huid (gezicht, hals, décolleté). Laat het product intrekken en sluit jouw huidroutine af met een dag- of nachtverzorging.

Waarschuwingen
Allergische reacties op goud zijn zeldzaam. Iemand die allergisch is voor goud zou niet in staat zijn een voorwerp van metaalgoud, zoals gouden sieraden, aan te raken zonder een allergische reactie te veroorzaken. Wie niet zeker weet of hij of zij allergisch is voor goud, moet een paar druppels op de rug van de hand aanbrengen om te zien of er een allergische reactie optreedt. Als je binnen 30 minuten geen reactie ziet, kun je er vrij zeker van zijn dat je niet allergisch bent voor goud.

Fabrikant/distributeur
Crystal Colloidals BV
Thomas Alva Edisonweg 13
6045 GN Roermond

Crystal
947370

Datasheet

Merk
Crystal
Inhoud
250ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Colloidaal goud

€ 35,00