Dagcreme rozen droge huid

€ 9,95
claim jouw korting
  • Merk: Bee Honest
  • EAN: 8713406700505
Deze rijke nachtcrème hydrateert en verzorgt de droge huid.
0
maak favoriet

dit product is tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Een stralend gezicht met een gezonde huid valt direct op. Helaas kan de huid uit balans raken door verschillende invloeden van binnen- en buitenaf. Daarom is een goede verzorging essentieel.

Een dagelijkse reiniging van de huid is de basis voor een effectieve gezichtsverzorging. Onzuiverheden en dode huidcellen kunnen zich opstapelen en de gezonde balans van de gezichtshuid verstoren. Overdag krijgt je huid veel te verduren met invloeden van buitenaf zoals vervuiling en moet dus 's avonds worden schoongemaakt. ’s Nachts komen er afvalstoffen vrij die er ’s morgens af moeten. Met een milde reiniging in de ochtend en avond is je huid weer schoon, niet onrustig of gevoelig en kan het de verzorgingsproducten goed opnemen!

Daarna volgt de verzorging die is afgestemd op het moment van de dag en huidtype. Overdag heeft de huid een goede bescherming nodig en ’s nachts een verzorging die het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid ondersteunt. Onze gezichtsverzorging helpt hierbij!

Deze rijke nachtcrème hydrateert en verzorgt de droge huid. Met bijenwas, biologische shea butter, zoete amandel-, teunisbloem-, wilde roos- en zonnebloemolie.

Ingredienten
Aqua, Centaurea Cyanus Water*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Alcohol*, Glycerin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Cera Alba, Oenothera Biennis Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Benzyl Alcohol, Magnesium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Calendula Officinalis Extract*, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Parfum**, Dehydroacetic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil*, Glycine Soja Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol, Citric Acid, Citronellol, Geraniol, Linalool, Benzyl Salicylate, Citral, Limonene.
* Van biologische oorsprong
** Van natuurlijke oorsprong

Gebruik
Reinig de huid 's morgens eerst met het reinigingsschuim of melk en lotion. Breng dan de crème aan op gezicht, hals en decolleté. Masseer hem zachtjes in.

836977

Datasheet

Merk
Bee Honest
Bron
Holland Pharma
Geslacht
Unisex
Doelgroep
Volwassenen
Gebruik
Crème
Huid type
Droge huid
Lichaamsdeel
Gezicht
Variant
Dagcrème
Gewenst effect
Hydraterend

Specifieke referenties

Nieuw

Meer dagceme

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Dagcreme rozen droge huid

€ 9,95