Nachtcreme droge en gevoelige huid

€ 28,99
claim jouw korting
  • Merk: Biodermal
  • EAN: 8710537040364
De droge & gevoelige huid nachtcrème van Biodermal is speciaal ontwikkeld om de huid op intensieve maar milde wijze te herstellen en voeden
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

De droge & gevoelige huid nachtcrème van Biodermal is speciaal ontwikkeld om de huid op intensieve maar milde wijze te herstellen en voeden. De droge & gevoelige huid kenmerkt zich door een verstoorde huidbarrière (bijvoorbeeld door een tekort aan vetten). Hierdoor reageert de huid sneller en kan het gevoelig en trekkerig aanvoelen. De rijke crème trekt zeer snel in, geeft de huid een comfortabel gevoel en verstevigt de huidbarrière. De formule is met zorg samengesteld en bevat voornamelijk milde bestanddelen.

- Verzorgt, kalmeert en herstelt
- Verbetert de vochtbalans
- Dermatologisch getest & pH huidneutraal

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Canola Oil, Propylene Glycol, Dimethicone, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Diethylhexyl Carbonate, Cetyl Dimethicone, Glyceryl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, PEG-100 Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Acetate, Sorbitol, Salicylic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfum.

Gebruik
‘s Avonds licht inmasseren op een goed gereinigde huid van gezicht en hals. Vermijd de oogcontouren. Voor optimaal resultaat het product gebruiken in combinatie met de Biodermal Droge & gevoelige huid dagcreme.

Biodermal
836717

Datasheet

Merk
Biodermal
Bron
Holland Pharma
Geslacht
Unisex
Doelgroep
Volwassenen
Gebruik
Crème
Huid type
Droge huid
Lichaamsdeel
Gezicht
Variant
Nachtcrème
Gewenst effect
Hydraterend

Specifieke referenties

Nieuw

Meer nachtcreme

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Nachtcreme droge en...

€ 28,99