Oordopjes & Gehoorbescherming

Bij Drogisterij.nl bestel je eenvoudig gehoorbeschermingsproducten van oa. Ohropax, Pluggerz, Alpine en Nonoise.

Lees verder

Actieve filters

Mini plugs Otalgan

Prijs € 8,49

Otalgan Oordopjes Mini zijn kleine oordopjes voor kinderen vanaf 4 jaar of voor mensen met een kleine gehoorgang.

0

Soorten gehoorbescherming

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende soorten gehoorbescherming vinden, geschikt voor verschillende situaties. Hier zijn enkele voorbeelden:

Festivalgehoorbescherming: Er zijn speciale oordoppen verkrijgbaar die zijn ontworpen om het geluidsniveau op festivals en concerten te verminderen, terwijl je nog steeds van de muziek kunt genieten. Deze oordoppen verminderen de geluidsdruk, maar behouden de geluidskwaliteit.

Industriële gehoorbescherming: Voor mensen die werken in lawaaierige omgevingen, zoals bouwplaatsen of fabrieken, zijn er gehoorbeschermers beschikbaar die beschermen tegen hoge decibelniveaus. Deze kunnen bestaan uit oordoppen of oorkappen.

Slaapgehoorbescherming: Voor mensen die moeite hebben met slapen vanwege omgevingsgeluiden, zijn er speciale oordoppen voor het slapen verkrijgbaar. Deze oordoppen verminderen omgevingsgeluiden, zodat je beter kunt rusten.

Zwemgehoorbescherming: Voor zwemmers zijn er oordoppen verkrijgbaar die beschermen tegen water en helpen voorkomen dat er water in het oor komt. Deze oordoppen zijn meestal gemaakt van waterbestendig materiaal.

Gehoorbescherming voor kinderen

Voor kinderen zijn er speciale gehoorbeschermers beschikbaar die zijn ontworpen om het geluidsniveau te verminderen en hun gevoelige oren te beschermen. Deze gehoorbeschermers zijn vaak kleiner van formaat en hebben leuke grafische elementen.