Sanitaire hulpmiddelen

Bij Drogisterij.nl kun je inderdaad verschillende sanitaire hulpmiddelen vinden die kunnen helpen bij het veilig en comfortabel gebruik van de badkamer.

Lees verder

Actieve filters

Badkussen Able 2

Prijs € 13,95

Opblaasbaar badkussen voor personen die snel last hebben van pijn, door de druk tussen de rug en het bad.

0

Kam ergonomisch Vitility

Prijs € 12,95

De ergonomisch ontworpen kam zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten

0

Nagelborstel Vitility

Prijs € 6,99

De nagelborstel heeft aan de onderkant zuignappen, die ervoor zorgen dat de borstel tijdens het gebruik op zijn plaats blijft.

0

Sanitaire hulpmiddelen bestellen

Douchekruk: Een douchekruk is een handig hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met langdurig staan in de douche. Het biedt een zitplaats tijdens het douchen en helpt het risico op vallen te verminderen.

Anti-slip badmat: Een anti-slip badmat kan op de bodem van het bad worden geplaatst om uitglijden te voorkomen. Het zorgt voor extra grip en stabiliteit tijdens het douchen of baden.

Wandbeugel: Een wandbeugel kan worden geïnstalleerd in de badkamer om extra ondersteuning en stabiliteit te bieden. Het kan bijvoorbeeld naast het toilet of in de douche worden geplaatst om te helpen bij het opstaan en zitten, of om evenwicht te bieden tijdens het bewegen.