SkinActive micellair water hyaluronzuur aloe vera

€ 8,49
claim jouw korting
  • Merk: Garnier
  • Inhoud: 400ml
  • EAN: 3600542426992
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Garnier SkinActive micellair water hyaluronzuur aloe vera 

Micellair water met hyaluronzuur en aloë vera van Garnier SkinActive is de makkelijkste en meest plezierige manier om jouw gezicht te reinigen, om make-up te verwijderen en om jouw huid te reinigen en voller te laten lijken', met slechts één wattenschijfje! Resulterend in geen residu**. De micellen trekken vuil, make-up en onzuiverheden aan als een magneet en verwijderen deze van de huid zonder te wrijven. Verrijkt met hyaluronzuur dat bekend staat om haar hydraterende eigenschappen dat helpt de huid er gladder en stralender uit te laten zien.

Breng aan op het gezicht, ogen en lippen met een wattenschijfje of onze herbruikbare eco-pad. Geschikt voor elk huidtype, zelfs de gevoelige.

*met vocht
**zichtbaar product residu, zelfevaluatie bij 114 personen.

Ingrediënten
967531 21 - Aqua/water hexylene glycol, glycerin, poloxamer 184, aloe barbadenis leaf juice powder, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hydrogenated castor oil, potassium hydroxide, sodium hyaluronate, disodium cocoamphodiacetate, disodium edta, myrtrimonium bromide, parfum/fragrance (F.I.L C261714/1)

Gebruik
Stap 1: Neem naar behoefte één of twee wattenschijfjes en breng het micellair water hierop aan.
Stap 2: Leg de wattenschijfjes op je ogen en verwijder je oogmake-up door van onder naar boven over je wimpers te bewegen.
Stap 3: Beweeg de wattenschijfjes richting de buitenste ooghoeken. Herhaal dit todat je oogleden en wimpers perfect gereinigd zijn.
Stap 4: Haal het wattenschijfje met Micellair Reinigingswater over je gehele gezicht. Begin aan de buitenkant rondom je gezicht. Werk dan richting de wangen, het voorhoofd en eindig met de hals.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.
 

Garnier
965441

Datasheet

Merk
Garnier
Inhoud
400ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

SkinActive micellair water...

€ 8,49