Tandvleesongemakken

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende producten vinden die helpen bij het verminderen van ontstekingen, bestrijden van bacteriën en een gezonde mondhygiëne bevorderen.

Lees verder

Actieve filters

Chloorhexidine mondspoeling 0.05% Fagron

Prijs € 9,05

Chloorhexidine 0,05% mondspoeling zonder alcohol wordt gebruikt voor het optimaliseren van de conditie van het slijmvlies in de mond- en keelholte, de tanden en het tandvlees.

0

Gels voor tandvleesongemakken

Deze producten kunnen worden aangebracht op specifieke gebieden van het tandvlees die geïrriteerd of ontstoken zijn. Ze kunnen helpen bij het verminderen van pijn, ontsteking en het bevorderen van genezing. Volg de instructies op de verpakking voor het juiste gebruik en de frequentie van toepassing.

Mondspoeling met chloorhexidine

Chloorhexidine is een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in mondverzorgingsproducten om tandvleesongemakken te behandelen. Het heeft antiseptische eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, het bestrijden van bacteriën en het bevorderen van genezing. Deze mondspoelingen zijn ontworpen om te worden gebruikt na het tandenpoetsen. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en de mondspoeling niet langer te gebruiken dan aanbevolen, omdat langdurig gebruik verkleuring van de tanden kan veroorzaken.

Het is belangrijk om te weten dat chloorhexidine een krachtig ingrediënt is en het wordt aanbevolen om het alleen te gebruiken zoals voorgeschreven of aanbevolen door een tandarts of mondhygiënist. Als je tandvleesongemakken aanhouden of verergeren, is het verstandig om professioneel advies in te winnen bij een mondzorgverlener.