Hoe gaat het verder energiespray

€ 29,99
claim jouw korting
  • Merk: Lichtwesen
  • Inhoud: 30ml
  • EAN: 4032431012655
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Lichtwesen Hoe gaat het verder energiespray

Er zijn altijd fasen van verandering en verandering: je zit in de mist, je weet niet wat mogelijk is. Je voelt je uitgeput, misschien verdrietig zonder specifieke reden. Bij veel mensen komen zulke fasen ook voor als de kinderen het huis uit zijn, bij scheidingen (kinderen, relaties, vriendschappen, ouders, nieuwe situatie op het werk), bij ziekte, als de gezins- of professionele structuur verandert of niet meer past, als je worden geconsumeerd door het dagelijks leven of het leven en hebben geen doel meer. Dan heb je oriëntatie nodig.

Hiervoor is de energiespray ‘What’s next’ ontwikkeld. Om het effect met een plaatje te illustreren: Als je verdwaald bent en niet meer weet wat je nu moet doen, stop je, oriënteer je en neem dan een beslissing.

De energiespray ‘What’s next’ helpt je even stil te staan, terug te komen bij jezelf en helderheid te krijgen: wat is er? Wat is mogelijk? Wat ik wil? Ook versterkt het de verbinding met intuïtie, innerlijke wijsheid, hogere kennis en het zielenplan, zodat men realistisch kan zien wat mogelijk is, kan beslissen en ook de volgende stappen kan herkennen en zetten. Dit maakt het gemakkelijker om jezelf te reorganiseren en je leven anders te structureren. De essence helpt je ook het juiste moment te herkennen en kalm te blijven totdat je actie moet ondernemen.

Herken waar je staat, wat niet meer waar is, wat mogelijk is, wat je wilt; beslissen
Vóór stappen van verandering; in tijden van verandering; tijdens heroriëntatie (wanneer je verandering wilt of nodig hebt, privé of op je werk; voor en tijdens projecten, om je voortdurend te oriënteren en te controleren
Verbinden met intuïtie, innerlijk weten en zielsplan

Samenstelling
Aqua/Ethanol.

Gebruik
Meerdere malen per dag 1 of meerdere keren sprayen op het lichaam, bijvoorbeeld op de binnenzijde van de polsen, hals of op de plek van je klachten. De spray hoeft niet direct op de huid aangebracht te worden, maar kan ook op de kleding aangebracht worden, in de aura of de energiecentra in de mondholte. 
Geadviseerd wordt om de spray minimaal 3 weken te gebruiken.
Ook te gebruiken als toevoeging aan badwater, massageolie of bijvoorbeeld douchegel en bodylotion.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik. 

Lichtwesen
961601

Datasheet

Merk
Lichtwesen
Inhoud
30ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Hoe gaat het verder...

€ 29,99