Reisbenodigdheden

Ga je op reis met de kinderen, kamperen of backpacken? Reisbenodigdheden van Care Plus, CareBag en Pluggerz komen altijd van pas.

Lees verder

Actieve filters

Toiletzak Carebag

Prijs € 23,97

Deze CareBag opvangzak maakt dat u (geïnfecteerde) uitscheiding kunt opvangen in het reguliere toilet, zonder dat de gebruiker of omgeving hiermee in aanraking komt.

0

Mosquito net midge proof bell 2-persoons Care Plus

Prijs € 59,96

Om te genieten van de avond heeft Care Plus® de Mosquito Net Midge-Proof. Dit belvormige muskietennet is niet geimpregneerd en garandeert een ongestoorde nachtrust of avondactiviteit zoals buiten een boek lezen.

0

Venimex Care Plus

Prijs € 35,01

Care Plus® Venimex is een automatische gifzuiger waarmee u gifbeten (spinnen, slangen), en -steken (bijen, wespen, schorpioenen, pietermannen) eenvoudig kunt uitzuigen

0

Handig voor op reis

Als je op reis gaat naar gebieden waar muggenplagen of problemen met waterkwaliteit kunnen voorkomen, zijn een muggennet en waterdesinfectiemiddel handige reisbenodigdheden. Hier is meer informatie over beide:

Muggennet: Een muggennet is een essentieel hulpmiddel om jezelf te beschermen tegen muggenbeten, vooral als je reist naar gebieden waar malaria, dengue of andere door muggen overgedragen ziekten voorkomen. Een muggennet creëert een fysieke barrière tussen jou en de muggen, waardoor je kunt genieten van een ongestoorde slaap. Er zijn verschillende soorten muggennetten beschikbaar, zoals klamboes voor bedden, pop-up muggennetten voor kamperen of draagbare muggennetten voor op reis. Kies een muggennet dat geschikt is voor je reisbehoeften en zorg ervoor dat het fijnmazig genoeg is om muggen buiten te houden.

Waterdesinfectant: In sommige reisbestemmingen kan de waterkwaliteit twijfelachtig zijn en kan het drinken van kraanwater of onbehandeld water tot maag- en darmproblemen leiden. Een waterdesinfectiemiddel is bedoeld om bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers in het water te doden en zo veilig drinkwater te verkrijgen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals waterzuiveringstabletten, waterfilters, UV-licht waterdesinfectieapparaten en chlooroplossingen. Lees de instructies op de verpakking zorgvuldig door en volg de aanbevolen dosering en behandelingstijd om ervoor te zorgen dat het water effectief wordt gedesinfecteerd.

Het is ook belangrijk om andere reisbenodigdheden mee te nemen, zoals insectenwerende middelen, zonnebrandcrème, een EHBO-kit, een zaklamp, een reisadapter en andere items die specifiek zijn voor je reisbestemming en activiteiten. Vergeet niet om je reisapotheek bij te werken en medisch advies in te winnen indien nodig, vooral als je naar een gebied reist met specifieke gezondheidsrisico's.