Man douchegel body & face

€ 7,99
claim jouw korting
  • Merk: Derma
  • Inhoud: 350ml
  • EAN: 5709954035155
Derma Man douchegel body & face
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Derma Man douchegel body & face

Derma Man Body, Face & Hair Shower is een zachte en effectieve 3 in 1 douchegel voor het dagelijks wassen van haar, lichaam en gezicht. Het bevat 0% parfum en 0% kleurstoffen en is daarom uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Claims
De 3 in 1 geurvrije douchegel van Derma Man bevat geen parfum, parabenen of kleurstoffen en minimaliseert daarom de kans op allergieën en overgevoeligheidsreacties. Daarnaast bevat de gel voedende vitamine E en voedende ingrediënten, die huid en haar zacht en effectief reinigen en niet laten uitdrogen.

Ingredienten
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoamphoacetate, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Saccharide Isomerate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Glycereth-2 Cocoate, Glycol Distearate, Carbomer, Sodium Chloride, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol

Gebruik
Verdeel in het haar, op het lichaam en/of op het gezicht, en spoel daarna af met water. Verzorg het haar vervolgens met de bijbehorende Derma Man Mud Wax voor een optimaal resultaat.

Derma
947421

Datasheet

Merk
Derma
Inhoud
350ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Man douchegel body & face

€ 7,99