Filter op Geslacht

Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Haar type

Filter op Gewenst effect

Filter op Kleur

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Geuren

Filter op Merk

Shampoo

Drogisterij.nl biedt een breed scala aan shampoos die geschikt zijn voor verschillende haartypes en haarbehoeften.

Lees verder

Actieve filters

Soorten shampoo

Hydraterende Shampoo

Deze shampoos zijn ontworpen om droog en uitgedroogd haar te hydrateren en te herstellen. Ze bevatten vaak ingrediënten zoals aloë vera, shea boter of kokosolie om vocht aan het haar toe te voegen.

Herstellende shampoo

Herstellende shampoos zijn ideaal voor beschadigd haar. Ze bevatten vaak proteïnen, keratine en andere ingrediënten om de haarschacht te versterken en beschadigd haar te herstellen.

Volumizing shampoo 

Deze shampoos zijn ontworpen om volume aan fijn of futloos haar toe te voegen. Ze bevatten meestal ingrediënten die het haar niet verzwaren en de wortels opheffen voor meer volume.

Krullend  haar shampoo

Voor mensen met krullend haar zijn er speciale shampoos die helpen om krullen te definiëren, pluizen te verminderen en de elasticiteit van het haar te verbeteren.

Gekleurd haar shampoo

Als je gekleurd haar hebt, zijn er shampoos die speciaal zijn ontworpen om de kleur te behouden en vervaging te voorkomen. Ze bevatten vaak UV-bescherming en kleurverzegelende ingrediënten.

Anti-roos Shampoo

Deze shampoos zijn bedoeld om roos en een jeukende hoofdhuid te behandelen. Ze bevatten vaak actieve ingrediënten zoals seleniumsulfide of pyrithionzink.

Gevoelige Hoofdhuid Shampoo

Als je een gevoelige hoofdhuid hebt, kun je shampoos vinden die mild en hypoallergeen zijn om irritatie te minimaliseren.

Natuurlijke Shampoo

Natuurlijke shampoos bevatten vaak biologische ingrediënten en vermijden synthetische chemicaliën. Ze zijn populair bij mensen die een meer natuurlijke haarverzorgingsbenadering willen.

Kindershampoo

Er zijn milde en zachte shampoos speciaal ontworpen voor kinderen om hun gevoelige huid en ogen te beschermen.

Bij het kiezen van een shampoo is het belangrijk om rekening te houden met je haartype, haarbehoeften en eventuele specifieke problemen, zoals roos of kleurbehoud. Lees de instructies op de verpakking zorgvuldig en kies een shampoo die bij je past. Het kan ook nuttig zijn om af en toe van shampoo te wisselen om opbouw te voorkomen en de beste resultaten te behouden.