Pro art palette nude bliss

€ 14,99
claim jouw korting
  • Merk: Profusion
  • Inhoud: 1st
  • EAN: 656497819603
0
maak favoriet

dit product is tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Profusion Pro art palette nude bliss

Creëer nieuwe ooglooks met dit gepigmenteerde oogschaduw palette. De Pro Artistry Palette Nude Bliss van Profusion betreft 21 oogschaduwkleuren met verschillende finishes en een Pro Artist oogschaduwkwast. 

Het Pro Artistry Palette Nude Bliss van Profusion is een ideaal palette om mee te nemen op vakantie of naar een festival. Het handige palette heeft 21 gepigmenteerde oogschaduwkleuren die verschillende finishes hebben. Daarnaast zit er in het palette ook een oogschaduwkwast waar je de oogschaduwkleuren eventueel mee kunt aanbrengen.

Gebruik
Gebruik de Pro Artist oogschaduwkwast die in het palette zit om een transitiekleur aan te brengen. Breng deze oogschaduwkleur aan in je arcadeboog en vervaag deze richting het wenkbrauwbot. Gebruik de Eyeshadow Blender Brush om deze kleur goed in de huid te blenden en om harde lijnen te verzachten. Gebruik vervolgens een opvallende kleur op het bewegend ooglid. Deze kan ook aangebracht worden met de Pro Artist oogschaduwkwast. Breng tot slot een donkerdere kleur aan in de arcade boog en vervaag deze goed met de Eyeshadow Blender Blush. Om je ooglook compleet te maken kun je gebruik maken van een oogpotlood, eyeliner, mascara en eventueel ook kunstwimpers.

Droog en afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Profusion
946330

Datasheet

Merk
Profusion
Inhoud
1st

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Pro art palette nude bliss

€ 14,99