De 7 lichtcodes van de levensboom

€ 27,95
claim jouw korting
  • Merk: Deltas
  • Inhoud: boek
  • EAN: 9789044764659
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Deltas de 7 lichtcodes vd levensboom

Dit boek leeft! Het geeft je de universele lichtcodes van de Levensboom uit voorouderlijke sjamanistische geneeswijzen. Het is een levende gids die je zal helpen om de brug over te steken naar de kant waar je je goddelijke essentie en je innerlijke thuis zal vinden. 

Het tijdperk van het nieuwe paradigma op Aarde is aangebroken. Het moment is gekomen om het systeem van de Oude Wereld achter ons te laten en het voorouderlijke licht op Gaia terug te laten keren. Om een grote schoonmaak te houden en onze planeet te vullen met onvoorwaardelijke Liefde.

Jij die het pad van de verandering bewandelt, je bent gehoord. Zodra je dit boek begint te lezen, zal je dag en nacht begeleid worden in de subtiele wereld. Je zal je zeven chakra's een voor een doorlopen en je bevrijden van de herinneringen, de pijn en de angsten die je innerlijke licht verduisteren. De krachtige lichtcodes van de Levensboom zullen je helpen om weer contact te maken met je goddelijke natuur en je te verankeren in je grootsheid.

Kom, Kind van het licht, en keer terug naar je sacrale essentie. Laat jouw licht een baken zijn op de weg naar een nieuwe wereld van liefde en eenheid.

Rachel Shatiuka is sjamane, priesteres, doctor in de sociologie en auteur. Ze helpt andere wezens om contact te maken met hun innerlijke kracht en hun levensmissie door middel van verschillende holistische begeleidingen die geïnspireerd zijn op de voorouderlijke wijsheid.

Deltas
284196

Datasheet

Merk
Deltas
Inhoud
boek

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

De 7 lichtcodes van de...

€ 27,95