Filter op Geslacht

Filter op Doelgroep

Filter op Gebruik

Filter op Huid type

Filter op Gewenst effect

Filter op Productopties

Filter op Ingrediënten

Filter op Variant

Filter op Geuren

Filter op Merk

Douchegel

Bij Drogisterij.nl zijn er verschillende soorten douchegels beschikbaar die zijn afgestemd op verschillende behoeften en voorkeuren. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten douchegels, inclusief speciale varianten voor kinderen, mannen en vrouwen, evenals foam mousse gels.

Lees verder

Actieve filters

5% Urea plus waslotion Eucerin

Prijs € 20,49

Eucerin UreaRepair Plus Washlotion 5% Urea zorgt voor een zeer zachte reiniging, waardoor deze geschikt is voor het reinigen van een droge tot extreem droge huid.

0

Soorten douchegel

Standaard Douchegel

Dit is de meest voorkomende vorm van douchegel. Het reinigt de huid en biedt vaak hydraterende voordelen. Standaard douchegels zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en formules.

Kinderdouchegel

Douchegels voor kinderen zijn meestal milder en bevatten vaak zachtere ingrediënten om de gevoelige huid van kinderen te verzorgen. Ze zijn vaak verkrijgbaar in leuke en kindvriendelijke geuren.

Mannendouchegel

Dit type douchegel kan een mannelijke geur hebben en kan specifieke ingrediënten bevatten die geschikt zijn voor de mannenhuid. Sommige varianten bevatten verkwikkende eigenschappen om 's ochtends op te frissen.

Vrouwendouchegel

Vrouwendouchegels kunnen zachtere, bloemige of fruitige geuren hebben die vaak in lijn zijn met vrouwelijke voorkeuren. Ze kunnen ook extra voedende ingrediënten bevatten voor een zachtere huid.

Foam Mousse Gel

Foam mousse gels hebben een lichte, luchtige textuur die tijdens het aanbrengen opschuimt. Ze zorgen voor een luxueuze en zachte reinigingservaring. Deze gels zijn populair vanwege hun romige textuur en kunnen een extra gevoel van comfort bieden tijdens het douchen.

Bij het kiezen van een douchegel is het belangrijk om rekening te houden met je huidtype, eventuele gevoeligheden en persoonlijke voorkeuren voor geur en textuur. Drogisterij.nl biedt een breed assortiment aan douchegels, waardoor je gemakkelijk kunt kiezen op basis van je behoeften.