Prothese & Kunstgebit

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende producten vinden voor het onderhoud en de verzorging van kunstgebitten van merken als Steradent, Bluem en Duodent.

Lees verder

Actieve filters

Bridge en implant floss Tepe

Prijs € 9,49

TePe Bridge & Implant Floss is een flos met een een dik sponsachtig gedeelte, speciaal ontworpen voor een eenvoudige en efficiënte reiniging van implantaten, bruggen en beugels.

0

Implant tandenborstel angular Vitis

Prijs € 7,35

De Implant Angular heeft een handvat met speciale hoek voor een optimale en patiëntvriendelijke reiniging van de moeilijke bereikbare linguale en palatinale zijden.

0

Gel Interprox

Prijs € 5,95

Cariës en tandvleesproblemen beginnen vaak in de ruimten tussen tanden en kiezen

0

Protheseborstel classic Tepe

Prijs € 2,95

Deze borstel heeft extra lange en sterke borstelharen die voor een goede bereikbaarheid en een efficiënte reiniging zorgen van de prothese

0

Verzorging voor je kunstgebit of beugel

Kunstgebitreiniger

Kunstgebitreinigers zijn ontworpen om kunstgebitten grondig te reinigen. Ze helpen bij het verwijderen van tandplak, voedselresten en vlekken, en ze kunnen helpen om het kunstgebit fris te laten ruiken. Kunstgebitreinigers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals tabletten, poeders of vloeibare oplossingen. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor het juiste gebruik.

Kleefpasta voor kunstgebitten

Kleefpasta of kleefcrèmewordt gebruikt om kunstgebitten op hun plaats te houden in de mond. Het zorgt voor extra stabiliteit en comfort bij het dragen van een kunstgebit. Kleefpasta wordt aangebracht op het kunstgebit voordat het in de mond wordt geplaatst. Het helpt ook om voedseldeeltjes tussen het kunstgebit en het tandvlees te voorkomen.

Houd er rekening mee dat het goed onderhouden van je kunstgebit essentieel is voor een goede mondgezondheid en om ervoor te zorgen dat het kunstgebit comfortabel en functioneel blijft. Regelmatige reiniging en verzorging van je kunstgebit kunnen helpen bij het voorkomen van problemen zoals slechte adem, tandvleesirritatie en beschadigingen aan het kunstgebit.