Incontinentie

Bij Drogisterij.nl zijn verschillende soorten incontinentiemateriaal beschikbaar voor zowel kinderen, vrouwen als mannen. Hier zijn enkele veelvoorkomende producten die je kunt vinden:

Lees verder

Actieve filters

Lady discreet normal Tena

Prijs € 9,23

Tena Lady discreet normal met microPROTEX™ zorgt voor een drievoudige bescherming  tegen urineverlies, geurtjes en een vochtig gevoel.

0

Lady discreet mini Tena

Prijs € 7,22

TENA Lady Discreet Mini met microPROTEX™ zorgt voor een drievoudige bescherming  tegen urineverlies, geurtjes en een vochtig gevoel.

0

Soorten incontinentieproducten

Incontinentie-luiers voor kinderen: Speciale luiers die ontworpen zijn voor kinderen met incontinentieproblemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en absorptieniveaus, afhankelijk van de leeftijd en behoeften van het kind.

Incontinentie-inlegkruisjes en -verband voor vrouwen: Dunne en discrete producten die geschikt zijn voor licht urineverlies of voor gebruik overdag. Ze zijn speciaal ontworpen voor het vrouwelijk lichaam.

Incontinentiebroekjes voor mannen en vrouwen: Deze broekjes lijken op gewoon ondergoed, maar ze zijn ontworpen om urineverlies te kunnen opvangen. Ze bieden meer comfort en bewegingsvrijheid dan traditionele luiers.

Incontinentieonderleggers: Deze zijn bedoeld om op bedden of stoelen te plaatsen en bieden extra bescherming tegen doorlekken. Ze zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Het is belangrijk om het juiste incontinentiemateriaal te kiezen op basis van de mate van incontinentie en persoonlijke behoeften.