Zonnebrand

Bij Drogisterij.nl kun je een breed scala aan zonnebrandproducten vinden die bedoeld zijn om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling van de zon. 

Lees verder

Actieve filters

Sun transparant dry touch SPF50 Eucerin

Prijs € 23,99

Eucerin Transparante Sun Spray Dry Touch SPF 50 is een zeer effectieve, transparante spray die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige of acne-gevoelige lichaamshuid

0

Zonnespray hydraplus SPF20 Biodermal

Prijs € 34,99

Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 20 bevat geavanceerde en fotostabiele UVA/UVB filters voor onmiddellijke bescherming tegen de schadelijke effecten van zonnestraling.

0

Zonnemelk hydraplus SPF30 Biodermal

Prijs € 38,99

Biodermal Hydraplus Zonnemelk SPF 30 heeft geavanceerde en fotostabiele UVA/UVB filters. Dit beschermt de huid onmiddellijk tegen de schadelijke effecten van zonnestraling.

0

Zonnebrandcrème

Dit is de meest gebruikte vorm van zonnebescherming. Het is verkrijgbaar in verschillende SPF (Sun Protection Factor) niveaus, en je kunt kiezen uit crèmes, lotions, gels of sprays, afhankelijk van je voorkeur. Zonnebrandcrème beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen.

Zonnebrandstick

Zonnebrandsticks zijn handig voor het aanbrengen op specifieke delen van het gezicht, zoals de lippen, neus en oren. Ze zijn compact en gemakkelijk mee te nemen.

Zonnespray

Zonnesprays zijn handig voor het snel en gelijkmatig aanbrengen van zonnebrand. Ze zijn populair bij actieve buitenactiviteiten.

Zonnebrandolie

Sommige mensen geven de voorkeur aan zonnebrandoliën vanwege de textuur en de mogelijkheid om een mooie glans op de huid te creëren. Zonnebrandoliën zijn verkrijgbaar in verschillende SPF-niveaus.

Kinderzonnebrand

Speciale zonnebrandproducten voor kinderen zijn ontworpen om gevoelige kinderhuid te beschermen. Ze zijn vaak milder en bevatten geen irriterende ingrediënten.

Zonnebrandcrème voor het gezicht

Deze producten zijn speciaal geformuleerd voor gebruik op het gezicht, en ze kunnen lichter van textuur zijn dan gewone zonnebrandcrème. Sommige gezichtszonnebrandcrèmes bevatten ook antioxidanten of anti-verouderingsingrediënten.

Bij het kiezen van zonnebrandproducten is het belangrijk om te letten op de SPF-waarde, je huidtype en eventuele specifieke behoeften, zoals waterbestendigheid. Het is essentieel om royaal zonnebrandcrème aan te brengen en dit regelmatig te herhalen, vooral na zwemmen, zweten of afdrogen. Vergeet niet dat zonbescherming een cruciaal onderdeel is van een gezonde huidverzorging en helpt bij het voorkomen van huidkanker en vroegtijdige veroudering.