Witte klei ultra geventileerd

€ 8,20
claim jouw korting
  • Merk: Naturado
  • Inhoud: 300g
  • EAN: 3760020731076
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Naturado Witte klei ultra geventileerd

Ultra-geventileerde witte kaoliniet met verzachtende en zuiverende eigenschappen. Kaolienklei uit een steengroeve in Duitsland, voor uitwendig gebruik.

Witte klei is zachter dan groene klei en is daarom ideaal voor de droge en gevoelige huid. Kaolien wordt veel gebruikt in de cosmetica, maar ook in de geneeskunde, in de papierindustrie en bij de vervaardiging van porselein. Deze witte klei bestaat hoofdzakelijk uit kaolinieten, dat zijn aluminiumsilicaten.

Witte klei of Kaolien is een klei rijk aan kiezelzuur en andere mineralen, die werd ontdekt in de buurt van een klein Chinees stadje waaraan het zijn naam ontleent, Kao-Ling.

Claims
Kaoliniet staat bekend om zijn zuiverende en verzachtende werking. Het kan worden gebruikt als masker op het gezicht en gevoelige zones. Het is absorberend en zal helpen poriën te ontstoppen, onzuiverheden te verwijderen, het gezicht te reinigen en de huid zuiver en zacht te maken.
Het kan ook als haarmasker worden gebruikt om de hoofdhuid te zuiveren, de talgproductie te reguleren en roos te helpen elimineren, zonder het haar of de hoofdhuid aan te tasten.
0% bewaarmiddelen, zonder ionisatie.

Ingredient
Witte klei

Gebruik
Meng een beetje witte klei met water om een pasta te vormen. 
Aanbrengen op de huid, haar en hoofdhuid.

Haarmasker
Meng een hoeveelheid witte klei met een hoeveelheid water tot je een homogene pasta verkrijgt en breng deze dan vervolgens aan op de hoofdhuid, en over de hele lengte tot aan de haarpunten. Laat het 15 tot 20 minuten intrekken en spoel het daarna uit met water.

Gezichtsmasker
Meng een hoeveelheid witte klei met een hoeveelheid water. Breng het aan op je huid en laat het intrekken voor 5 tot 10 minuten. De klei moet vochtig blijven en mag niet uitdrogen. Afspoelen met water.

Talkpoeder
Voor het verschonen van je baby: Breng de witte klei als poeder met een strooibusje gelijkmatig aan op de huid van de baby

Droog bewaren.

 

Naturado
280345

Datasheet

Merk
Naturado
Inhoud
300g

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Witte klei ultra geventileerd

€ 8,20