Haarmaskers

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende soorten haarmaskers vinden, die bedoeld zijn om je haar te hydrateren, te herstellen en te voeden. Haarmaskers zijn doorgaans rijkere en diepwerkende behandelingen in vergelijking met gewone conditioners.

Lees verder

Actieve filters

Soorten haarmaskers

Hydraterend haarmasker

Deze maskers zijn ontworpen om vocht aan het haar toe te voegen en de hydratatie te herstellen. Ze zijn ideaal voor droog en uitgedroogd haar en bevatten vaak ingrediënten zoals shea boter, kokosolie, en aloë vera.

Herstellend haarmasker

Deze maskers zijn bedoeld om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Ze bevatten vaak proteïnen, keratine en arganolie om de haarstructuur te verbeteren.

Voedend haarmasker

Deze maskers bieden diepe voeding voor je haar en kunnen geschikt zijn voor mensen met zeer droog of broos haar. Ze bevatten oliën zoals avocado-olie, olijfolie of jojoba-olie.

Kleurbehoudend haarmasker

Als je gekleurd haar hebt, kun je maskers vinden die speciaal zijn ontworpen om de kleur te behouden en vervaging te voorkomen. Deze maskers bevatten vaak UV-bescherming en kleurverzegelende ingrediënten.

Krullend haarmasker

Deze maskers zijn geformuleerd om krullend of golvend haar te definiëren, pluis te verminderen en de elasticiteit te verbeteren.

Haarmaskers voor beschadigde punten

Als je vooral last hebt van gespleten haarpunten, zijn er maskers die zich richten op het verzorgen en herstellen van de uiteinden van je haar.

Diep reinigend haarmasker

Deze maskers helpen om opbouw van producten en onzuiverheden te verwijderen en de hoofdhuid te zuiveren. Ze bevatten vaak klei of houtskool als reinigende ingrediënten.

Volumeverhogend haarmasker

Als je fijn of futloos haar hebt, kun je maskers vinden die het volume en de dichtheid van je haar helpen vergroten.

Bij het kiezen van een haarmasker is het belangrijk om rekening te houden met je haartype, de conditie van je haar en je specifieke behoeften. Lees de instructies op de verpakking zorgvuldig en gebruik het masker zoals aangegeven. Haarmaskers kunnen variëren in textuur, van crèmig tot meer gelachtig, dus kies degene die het beste bij je voorkeuren en haarbehoeften past.