Deo super leaves olive leaves

€ 10,99
claim jouw korting
  • Merk: Attitude
  • Inhoud: 85g
  • EAN: 626232419931
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Attitude Super leaves deo olive leaves

ATTITUDE’s Super leaves™ deodorant gebruikt een innovatieve biologisch afbreekbare volledig papieren verpakking, ontwikkeld om het eenmalig gebruik van plastic te verminderen. Omdat zorgen voor de planeet en je lichaam een dagelijks bezigheid moet zijn, is onze deodorant gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals pijlwortel en maiszetmeel die vocht absorberen en onaangename geurtjes op natuurlijke wijze elimineren. Onze EWG VERIFIED™ deodorant zorgt voor een langdurige bescherming – zonder het natuurlijke temperatuurregelende systeem van het lichaam te verstoren. De Deodorant een aroma dat  doet denken aan peer en gember en is verrijkt met extract uit olijfbladeren, bekend om hun antioxiderende en hydraterende eigenschappen.

Ingrediënten
Cocos nucifera (kokos) olie, maranta arundinacea (pijlwortel) wortelpoeder, natriumbicarbonaat, butyrospermum parkii (shea) boter, zea mays (mais) meel, euphorbia cerifera (candelilla) was, coco caprylaat/capraat, ricinus communis (castor) wonderolie, olea europaea (olijf) bladextract, caprylic / capric triglyceride, rosmarinus officinalis (rozemarijn) bladextract, triethylcitraat*, geranylacetaat*, hexenylsalicylaat*, hexylacetaat*, alfa-ionone*, *geur (parfum).

Gebruik
Druk op de bodem om het product vrij te geven. Aanbrengen op droge huid. Verwarm het product gedurende enkele seconden in de oksel en breng aan.

Bewaren
Bewaren op een temperatuur lager dan 90 F (32°C).

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen houden. Zet het gebruik stop wanneer er uitslag of huidirritatie optreedt. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid.

Attitude
965983

Datasheet

Merk
Attitude
Inhoud
85g

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Deo super leaves olive leaves

€ 10,99