Microbiol 24 probiotica

€ 29,95
claim jouw korting
  • Merk: Nova Vitae
  • Inhoud: 30ca
  • EAN: 8717473128644
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Nova Vitae Microbiol 24 probiotica

Het nemen van een probiotica supplement met zoveel mogelijk verschillende bacteriestammen is logisch vanwege de diversiteit van het microbiële ecosysteem in het spijsverteringskanaal. 
Het menselijke darmmicrobioom bestaat uiteindelijk uit een breed scala aan bacteriën, waarvan elk unieke functies en voordelen heeft. 
Door een supplement met een breed scala verschillende stammen te nemen, kan men streven naar een bredere vertegenwoordiging van bacteriën wat ook het geval is in de darmen. 
Onze logica is dat een gevarieerd probiotica een meer holistische ondersteuning kan bieden aan het complexe ecosysteem van de darmen.

Microbiol 24 bevat maar liefst 24 verschillende bacterieculturen:
- Bifidobacterium longum: is een van de vele soorten bacteriën die behoren tot het geslacht Bifidobacterium, dat een belangrijk onderdeel vormt van de menselijke darmmicrobiota. Deze bacterie komt van nature voor in de darmen en speelt een cruciale rol.
- Lactobacillus crispatus: een bacteriesoort die behoort tot het geslacht Lactobacillus, een belangrijk onderdeel van de natuurlijke microbiota in het menselijke lichaam, vooral in het urogenitale systeem van vrouwen.
- Lactobacillus gasseri: net als andere lactobacillen is Lactobacillus gasseri een probiotische bacterie
- Bifidobacterium bifidum: een bacteriesoort die behoort tot het geslacht Bifidobacterium, een groep van probiotische bacteriën die van nature in het menselijke maag-darmkanaal voorkomen.
- Lactobacillus plantarum: deze bacteriestam komt ook veel voor in gefermenteerde voedingsmiddelen
- Lactobacillus helveticus: behoort tot het geslacht Lactobacillus, een groep van melkzuurbacteriën die van nature in het maag-darmkanaal voorkomen en vaak worden gebruikt in de bereiding van natuurlijke voeding
- Lactobacillus johnsonii: een bacteriesoort die behoort tot het geslacht Lactobacillus en van nature in het menselijke maag-darmkanaal voorkomt
- Lactobacillus salivarius: Deze bacterie stam staat erom bekend dat het voornamelijk in de mondholte wordt aangetroffen, maar het kan ook in andere delen van het maag-darmkanaal voorkomen.
- Bifidobacterium lactis: een van de belangrijkste bacteriën in de darmmicrobiota.
- Lactobacillus fermentum: behoort tot de natuurlijke darmmicrobiota
- Bifidobacterium breve: een vriendelijke bacterie die van nature in je darmen woont
- Lactococcus lactis: een bacteriesoort die bekend staat om zijn rol in de productie van verschillende gefermenteerde zuivelproducten, zoals kaas en yoghurt zonder zelf lactose te bevatten.
- Lactobacillus bulgaricus: werd voor het eerst ontdekt en beschreven en bestudeert door de Bulgaarse arts en microbioloog Stamen Grigorov in het begin van de 20e eeuw.
- Lactobacillus reuteri: maakt van nature deel uit van de menselijke darmmicrobiotica en wordt beschouwd als een probiotische bacterie.
- Lactobacillus casei: eveneens een probiotische bacterie die deel uitmaakt van een gezonde menselijke darmmicrobiotica
- Bifidobacterium adolescentis: verwijst niet naar de levensfase van de menselijke adolescentie, maar eerder naar de omstandigheden waarin de bacterie vaak wordt aangetroffen en is onderdeel van de menselijke darmmicrobiotica
- Lactobacillus rhamnosus: is opgenomen in dit probiotische supplement vanwege uitgebreide studies
- Bifidobacterium animalis: deze bacteriesoort is voor het eerst aangetroffen in het spijsverteringskanaal van dieren (vandaar de naam) maar het blijkt dat deze soort ook deel uitmaakt van de menselijke darmmicrobiotica.
- Lactobacillus paracasei: is evenals meerdere bovenstaande bacteriestammen een probiotische darmcultuur.
- Streptococcus thermophilus: eveneens bacterie die vaak wordt gebruikt bij de productie van gefermenteerde zuivelproducten, zoals yoghurt.
- Lactobacillus acidophilus: een bacteriecultuur die een rol speelt bij de afbraak van lactose.
- Lactobacillus brevic: wordt vaak gebruikt in de voedselindustrie vanwege zijn fermentatie-eigenschappen, met name bij de productie van gefermenteerde groenten en sommige gefermenteerde dranken.
- Bifidobacterium infantis: een van de natuurlijke bewoners van het darmmicrobioom, vooral bij zuigelingen vandaar ook de naam.
- Leuconostoc mesenteroides: staat bekend om zijn betrokkenheid bij fermentatieprocessen. Het speelt een essentiële rol bij de fermentatie van voedingsmiddelen, waaronder groenten, zuivelproducten en sommige vleesproducten.

Voor nu zijn uit bovenstaande bacteriestammen de Lactobacillus acidophilus, bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium infantic en de Lactobacillus reuteri de beste onderzochte stammen met verbluffende uitkomsten. 

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:
Elke capsule bevat een proprietair* mengsel van 20 miljard KVE**
bestaande uit: Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium longum, Lactobacillus brevic, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium lactis, Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroides, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus crispatus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus casei, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium animalis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum.
Inuline 70 mg
Galacto-oligosacchariden (GOS) 30 mg
* = een gelijke verdeling van
** = Kolonie Vormende Eenheden

Ingredienten
Bacterieculturen, maltodextrine, stabilisator, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsules), inuline (Cichorum intybus), galacto-oligosaccharides (GOS).

Gebruik
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 1 capsule met wat water in bij voorkeur buiten de maaltijden om tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Koel, donker, droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant
Nova Vitae
Elleboog 1
6713 KP, Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


 

 

Nova Vitae
970318

Datasheet

Merk
Nova Vitae
Inhoud
30ca

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Microbiol 24 probiotica

€ 29,95