Hydro 5 skin protection mesjes

€ 18,99
claim jouw korting
  • Merk: Wilkinson
  • Inhoud: 4st
  • EAN: 4027800402205
Wilkinson Sword Hydro 5 mannen scheermesjes Skin Protection
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Wilkinson Sword Hydro 5 mannen scheermesjes Skin Protection

Beleef de revolutionaire Hydro 5. Met 5 mesjes, een innovatief gel-reservoir* en de Flip Trimmer is hij ideaal voor de veeleisende man, die waarde hecht aan zijn huidverzorging en graag nauwkeurig en ontspannen scheert.

* hydrateert de huid tijdens het scheren

Nu met verpakking die beter is voor het milieu! Gemaakt van gerecycled papier.

- Beleef de revolutionaire Hydro 5. Met 5 mesjes, een innovatief gel-reservoir* en de Flip Trimmer is hij ideaal voor de veeleisende man, die waarde hecht aan zijn huidverzorging en graag nauwkeurig en ontspannen scheert.

* hydrateert de huid tijdens het scheren

- 5 UltraGlide® mesjes: de innovatieve Skin Guards op de 5 UltraGlide® mesjes trekken de huid strak en verminderen de wrijving op de huid.

- 7 Hydro Gel depots: de HYDRO 5 Skin Protection scheermesjes hebben geen glijstrip als andere scheersystemen, maar een innovatief gel-reservoir*. Dit wordt door water geactiveerd en zorgt voor 4% minder wrijving**

* hydrateert de huid tijdens het scheren / ** Gemiddeld vs. Quattro Titanium glijstrips

- De innovatieve comfort gel met kruidenextracten, kalmeert de huid en is geschikt voor elk huidtype. Aloë vera en vitamine E bedekken de huid als een beschermend laagje en zorgt voor moeiteloos glijden, zelfs bij herhaalde scheerbewegingen. Bovendien wordt de huid tijdens het scheren gehydrateerd.

- Flip Trimmer: scheren met precisie op de moeilijk bereikbare plekjes. Simpelweg het gelreservoir met de duim terug klikken.

Ingredienten
PEG-115M, polyquaternium-10, aqua, sodium acetate, sodium chloride, zinc stearate, isopropyl alcohol, cyclodextrin, aloe barbadensis leaf juice, calendula officinalis flower, camellia sinensis leaf, ceramide ng, hydrogenerated jojoba oil, maltodextrin, panthenol, sodium hyaluronate, tocopherol.

Gebruik
• Breng eerst scheerschuim of scheergel aan op het te scheren huidoppervlak en masseer dit zorgvuldig in en laat dit goed inwerken zodat de haartjes zacht worden – zo snijden de scheermesjes de haartjes makkelijker af en voelt het scheren aangenamer aan.
• Haal het scheermesje steeds zachtjes en behoedzaam over de huid en oefen nooit druk uit. 
• Reinig na elke of elke tweede scheerbeweging het mesje onder stromend, warm water om verstopping te voorkomen.
• Scheren heeft hetzelfde effect als een lichte peeling. Daarbij worden kleine huidresten en –schilfers van het huidoppervlak verwijderd. Reinig daarom eerst met warm en daarna koud water – dat sluit de poriën en verfrist. Als extra verzorging raden we aan om na het scheren een verzorgende en kalmerende crème aan te brengen.

Wilkinson
230772

Datasheet

Merk
Wilkinson
Inhoud
4st

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Hydro 5 skin protection mesjes

€ 18,99