Menstruatieondergoed bikinislip zwart licht/norm L

€ 22,95
claim jouw korting
  • Merk: Boody
  • Inhoud: 1st
  • EAN: 9351383056162
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Classic Bikinislip menstruatieondergoed - Zwart - Licht/Normaal -maat L

We hebben ons meest geliefde en comfortabele bamboe ondergoed genomen en het menstruatieproof en lekvrij gemaakt. Het ziet eruit -en voelt aan- als normaal ondergoed. Daarnaast heeft het de functionaliteit en technologie voor de ultieme bescherming en comfort tegen menstruatie en lekkage. 

Elk paar Boody menstruatie- en lekvrij ondergoed is voorzien van onze kenmerkende, innovatieve ingebouwde technologie: een vochtafvoerende bovenlaag, absorberende kernlagen en een lekvrije barrière. Onze Classic Bikini menstruatieslip heeft een zacht geribbelde tailleband en een middelhoge taille. Deze klassieke, eenvoudige snit geeft je een gemiddeld tot volledige bedekking en is een fijne keuze voor dagelijks gebruik. 

Gemaakt voor lichte tot matige menstruatiedagen, af en toe licht urineverlies en afscheiding. Vergelijking van absorptievermogen: Tot 2 gewone tampons of tot 2 maandverbanden, ca. 10 ml of ca. 3 theelepels. 

Boody bamboe menstruatie- en lekvrij ondergoed geeft de hele dag comfort, heeft natuurlijke geur regulerende eigenschappen en ademende en thermo regulerende stof. Het is een duurzaam alternatief voor wegwerpproducten voor eenmalig gebruik.

Middelhoge pasvorm - Gemiddeld tot volledige bedekking - Zachte geribde tailleband - Naadloos comfort - Wasbaar op koude en lage temperaturen - Snel absorberende, lekvrije technologie - Vier-laagse bescherming die ervoor zorgt dat je fris en droog blijft. 

Ons kenmerkende zachte en duurzame textiel wordt gefabriceerd van onze biologisch geteelde bamboe die we oogsten op FSC-gecertificeerde velden in de provincie Sichuan in China. Boody is natuurlijk ademend, antibacterieel, warmteregulerend en hypo-allergeen voor een hele dag draagcomfort. Doordacht ontworpen in Australië en geproduceerd in China.

OEKO-TEX ® Standard 100 textielkeurmerk

Soort product
Menstruatie- en lekvrij ondergoed

Samenstelling
Materiaal: 
Laag 1 - Inhoud: 100% katoen. 
Laag 2 - Inhoud: 100% viscose van biologisch geteelde bamboe (enkellaags) 
Laag 3 - Inhoud: 86% modal, 7% zeewiervezel, 7% elastaan. 
Laag 4 - Inhoud: 79% viscose van biologisch geteelde bamboe, 15% nylon, 6% elastaan.

Gebruik
Onderhoud: Direct na gebruik uitspoelen in koud water tot het water helder wordt. Niet weken. Wassen in de wasmachine (tot 30 graden C), liefs in waszakje. Geen wasverzachter gebruiken! Gebruik een zacht, ecovriendelijk wasmiddel. Niet bleken. Niet in de droger. Niet strijken.

Fabrikant
Greenhub BV
Energieweg 10
3641 RT Mijdrecht

Boody
966005

Datasheet

Merk
Boody
Inhoud
1st

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Menstruatieondergoed...

€ 22,95