Natural serum for eyebrows & eyelashes magic wand

€ 16,45
claim jouw korting
  • Merk: Uoga Uoga
  • Inhoud: 8ml
  • EAN: 47751705
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Uoga Uoga Natural serum for eyebrows & eyelashes magic wand

Alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse wimpers en wenkbrauwverzorging zit in deze super olie! Het is gebaseerd op ricinusolie, die bekend staat om het stimuleren van haargroei. We hebben het ook verrijkt met de voedende argan en jojoba-olie, evenals vitamine E en cranberry-extract.

Dit product helpt je wimpers en wenkbrauwhaar dikker en sterker te worden. Trouwens, je hoeft niet op Hogwarts te studeren om deze toverstaf te gebruiken - breng de olie 's avonds gewoon langs het haar aan en laat het' s nachts staan.

Ingrediënten
Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil*, Vaccinium Macrocarpon (cranberry) Seed Oil*, Tocopherol (vitamin E), Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil. *From organic agriculture. 100% natural origin of total.

Gebruik
Dit product helpt je wimpers en wenkbrauwhaar dikker en sterker te worden. Trouwens, je hoeft niet op Hogwarts te studeren om deze toverstaf te gebruiken - breng de olie 's avonds gewoon langs het haar aan en laat het' s nachts staan. Wanneer de magie gebeurt, vergeet het dan niet met ons te delen :)

Uoga Uoga
564057

Datasheet

Merk
Uoga Uoga
Inhoud
8ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Natural serum for eyebrows...

€ 16,45