Lash glue liner black

€ 12,99
claim jouw korting
  • Merk: Kiss
  • Inhoud: 1st
  • EAN: 731509827439
0
maak favoriet

dit product is tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Kiss Lash glue liner black

Vind jij het aanbrengen van wimpers ook zo lastig? Wij begrijpen je! Daarom hebben wij nu de Lash Glue Liner Black van Kiss voor je. Alles wat lastig was aan het lijmen van kunstwimpers, behoort tot het verleden met deze wimperlijm en eyeliner in één.

Deze wimperlijm/eyeliner maakt het aanbrengen van kunstwimpers onfeilbaar! Geen geknoei meer met wimperlijm. Je brengt de wimperlijm/eyeliner aan langs je wimperlijn en vervolgens plak je de kunstwimpers erop.

Ingredienten
Water (Aqua), Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Acrylates Copolymer, Alcohol Denat., Glycerin, Laureth-21, Phenoxyethanol, Polyvinyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Dehydroacetate, Black 2 (CI 77266).

Gebruik
Breng de wimperlijm/eyeliner aan op schone, droge oogleden die vrij zijn van vocht of make-up. Begin met één oog en breng de Glue Liner aan langs je natuurlijke wimperlijn, net als een gewone eyeliner. Voordat de liner de kans krijgt om op je ooglid te drogen, breng je onmiddellijk de Kiss kunstwimpers aan langs de Glue Liner lijn. Dep om de wimperstrip op zijn plaats te zetten. Herhaal dezelfde stappen voor je andere oog.  Let op: buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen, was bij contact onmiddellijk met lauw water. Niet gebruiken als u lijdt aan oogontsteking of conjunctivitis.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Kiss
292814

Datasheet

Merk
Kiss
Inhoud
1st

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Lash glue liner black

€ 12,99