Color Oleo Intense 4-60 goudbruin haarverf

€ 16,99
claim jouw korting
  • Merk: Syoss
  • EAN: 5410091702724
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Syoss Oleo Intense 4-60 Goudbruin/Châtain Doré 

Oleo Intense, mogelijk door de PLEX-IN-OIL technologie, gecombineerd met 4 Japanse Oliën. Biedt 100% grijsdekking en luxueuze glans

De olie-formule van deze permanente haarverf zonder ammoniak maximaliseert de penetratie van kleurpigmenten diep in het haar. Voor een rijke & langdurige kleur met professionele grijsdekking. Het verzorgende haarmasker bevat Fair Trade Arganolie, dat het haar zijdezacht en glanzend maakt. Voor een intense verzorging na de kleuring en sterk & gezond uitziend haar.

• Dekt 100% de grijze haren
• Bevat geen ammoniak
• Olie-formule voor een rijke, extra langdurige kleur 
• Superieure verzorging van het haar 
• Inclusief verzorgende conditioner met Fair Trade Arganolie voor een zijdezacht gevoel 
• Nauwkeurig aan te brengen zonder druppen voor een professioneel kleurresultaat 
• Zonder druppen voor een professioneel kleurresultaat

Ingredienten
Crèmekleuring: 
Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethanolamine, Coconut Alcohol, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Sodium Laureth-6 Carboxylate, Sodium Myreth Sulfate, Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer, Resorcinol, Glycine, Ceteareth-50, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Oleate, Potassium Hydroxide, Ceteareth-20, Ceteareth-12, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCl, Parfum, Sodium Sulfite, m-Aminophenol, Sodium Silicate, Etidronic Acid, Ascorbic Acid, Sodium Chloride, Butyloctanol, Citric Acid, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Hexyl Salicylate, Citronellol  

Olie ontwikkelemulsie: 
Aqua, Paraffinum Liquidum, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Etidronic Acid, Potassium Hydroxide, Disodium Pyrophosphate, 2,6-Dicarboxypyridine, Sodium Benzoate 

Conditioner: 
Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Propylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Isopropyl Myristate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Citric Acid, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Sodium Methyl paraben, Dicaprylyl Carbonate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Lauryl Glucoside, Benzyl Alcohol, Limonene

Gebruik
BELANGRIJK: lees voor gebruik altijd de veiligheidsinstructies en de meegeleverde gebruiksaanwijzing door. Voer altijd een allergietest uit.

Syoss Oleo Intense haarverf dient aangebracht te worden op droog, ongewassen haar. We raden aan om het haar 24h tot 48h voor het aanbrengen niet te wassen.

Benodigdheden
- Verpakking Syoss Oleo Intense haarkleuring
- Horloge, timer of klok
- Iets om de kleding te beschermen

Stap 1: Voorbereiden en mengen
Trek de meegeleverde handschoenen aan en iets om je kleding te beschermen.

Houd een horloge, timer of klok bij de hand om de tijd in de gaten te houden. Draai de dop van de applicatiefles en open de Color Crème Tube door de verzegeling van de tube te doorboren met de achterkant van de dop. Knijp de gehele inhoud van de tube in de applicatiefles en sluit de applicatiefles af. Schud de applicatiefles krachtig heen en weer tot het goed met elkaar gemengd is en het in een gladde crème is veranderd. Draai vervolgens de dop los en start direct met het aanbrengen van het mengsel.

Stap 2: Aanbrengen
Breng het kleurmengsel rechtstreeks uit de Applicatiefles aan op het droge, ongewassen haar. Lok voor lok. Verdeel het vervolgens gelijkmatig over het haar om ervoor te zorgen dat het haar overal bedekt is. Laat het kleurmengsel 30 minuten inwerken.

Stap 3: Uitspoelen
Spoel het haar na de inwerktijd goed uit met lauw tot warm water tot het water helder is. Breng vervolgens de meegeleverde Syoss Oleo Conditioner op het natte haar aan. Laat de conditioner 2 minuten inwerken en spoel daarna vervolgens grondig uit.

Stap 4: Onderhoud & behoud van uw haarkleur
Gebruik een shampoo en conditioner voor gekleurd haar om de levendigheid van uw haarkleur langdurig te behouden. Bijvoorbeeld de Syoss Color Shampoo. Deze shampoo verzegelt kleurpigmenten en beschermt de kleur tegen vervaging tot wel 12 weken.

Stap 5: Uitgroei bijwerken
Last van uitgroei? Gebruik de Syoss Uitgroeispray om tijdelijk uw uitgroei te camoufleren. De Syoss uitgroeispray wast uit in 1 wasbeurt en is water en transpiratie afstotend.

Of, gebruik de Syoss Uitgroeiset om langdurig uw uitgroei te camoufleren tussen 2 verfbeurten in.

Snel en gemakkelijk, in slecht 10 minuten. Met voedende olie voor een verzorgend effect.

Syoss
829699

Datasheet

Merk
Syoss
Bron
Holland Pharma
Kleur
Bruin
Geslacht
Unisex
Doelgroep
Volwassenen
Variant
Haarverf

Specifieke referenties

Nieuw

Meer haarverf

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Color Oleo Intense 4-60...

€ 16,99