Sweet love body wash

€ 10,95
claim jouw korting
  • Merk: Primavera
  • Inhoud: 200ml
  • EAN: 4086900267305
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Primavera Sweet love body wash 

Laat u verwennen en zit lekker in uw vel. Ervaar een geurig verzorgingsritueel en pure biologische plantenkracht met de romige douchebalsem All Love. Met een sensueel geurige samenstelling van geselecteerde plantenextracten uit biologisch oranjebloesemwater, biologische chiazaadolie en biologische olijfolie, verwent het de zintuigen en reinigt het op een bijzonder huidvriendelijke en pH-vriendelijke manier. huidneutraal met milde suikeroppervlakteactieve stoffen. Zachtjes in de nog vochtige huid gemasseerd en daarna goed afgespoeld, behoudt de douchebalsem All Love het natuurlijke vocht van de huid en heeft een hydraterende werking. De verwennende geur van biologische roos en biologische mandarijn omhult je sensueel, verfrist je en geeft je pure harmonie en vreugde.

-Biologisch oranjebloesemwater: Het oranjebloesemwater heeft een delicate bloemengeur en kalmeert de huid en zintuigen. Het verfijnt ook de teint en is gunstig voor een rode huid.
-Biologische chiazaadolie: Chiazaad staat bekend als superfood en heeft ook in cosmetica een hoge werking. Omdat het een zeer hoog gehalte aan omega-3- en omega-6-vetzuren heeft.
-Biologische rozenolie: Het is vooral huidverzorgingsbevorderend en bevordert de celvernieuwing. Het rozenaroma zorgt voor innerlijke harmonie.
-Biologische mandarijnolie: De geur heeft een stemmingsverbeterend en verfrissend effect.

Ingrediënten
Water (aqua), helianthus annuus (sunflower) seed oil org, coco-glucoside, decyl glucoside, glycerin, limonene**, betaine, olea europaea (olive) fruit oil * org, salvia hispanica seed oil * org, fragrance (parfum)**, rosa damascena flower oil* org, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil* org, citrus aurantium amara (bitter orange) flower water* org, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum, xanthan gum, lactic alcohol* org, linalool**, citronellol**

* Van biologische teelt
** Natuurlijke bestanddelen 100% puur en natuurlijke essentiële oliën.

Gebruik
Aanbrengen op een natte huid, inzepen en afspoelen.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik

Primavera
965757

Datasheet

Merk
Primavera
Inhoud
200ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Sweet love body wash

€ 10,95