Fragrance diffuser la boheme

€ 37,80
claim jouw korting
  • Merk: Joik
  • Inhoud: 100ml
  • EAN: 4742578004436
Een echt betoverende en inspirerende mix van zwoele muskus, specerijen, sandelhout, patchouli, anjer, bergamot, jasmijn en een vleugje vanille.
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Een echt betoverende en inspirerende mix van zwoele muskus, specerijen, sandelhout, patchouli, anjer, bergamot, jasmijn en een vleugje vanille. Deze geur is bijna hypnotiserend en brengt je creativiteit tot leven. JOIK geurverspreider is een stijlvol accessoire voor elke kamer en een perfect alternatief voor een geurkaars waar kaarsen niet kunnen worden gebruikt. JOIK geurverspreider is gemaakt met een natuurlijke basisolie en de beste geuroli‘n en vult een kamer met een heerlijk aroma. De intensiteit van de geur kan worden geregeld door het aantal gebruikte rieten en hoe vaak de rieten worden omgedraaid.

Gebruik
Verwijder de decoratieve dop en de binnenste plug uit de fles, plaats de decoratieve dop terug op de fles en plaats de rieten in de fles. De rietjes nemen de geur op en beginnen deze binnen 24 uur te verspreiden.

Na 24 uur als de stokjes omdraaien. Plaats de diffuser op een plek waar er luchtbeweging is, dit zorgt voor een betere stroom van geur. Draai het riet een of twee keer per week om een frisse stroom van geur te garanderen. Meer rietjes betekent meer geur - gebruik in een kleine ruimte minder riet, gebruik in een grotere ruimte meer. De geur houdt ongeveer 3-4 maanden aan.

Waarschuwing
Aandacht! de vloeistof kan textiel, houten en plastic oppervlakken beschadigen. Bij aanraking met de huidt, was met water en zeep. Uit de buurt van kinderen en huisdieren houden.

Distributeur Benelux: 
Yaviva ECO cosmetica
Kwekerijweg 2b
3709JA Zeist

Fabrikant: 
Joik OÜ
Tänassilma tee 27
Saku vald, Harjumaa
76406 Estonia

Joik
840142

Datasheet

Merk
Joik
Inhoud
100ml
Bron
Holland Pharma
Geslacht
Unisex
Doelgroep
Volwassenen
Variant
Geurverspreiders

Specifieke referenties

Nieuw

Meer huisgeuren

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Fragrance diffuser la boheme

€ 37,80