My intuition perfect finish 4-in-1

€ 28,19
claim jouw korting
  • Merk: Wilkinson
  • Inhoud: 1st
  • EAN: 4027800965038
0
maak favoriet

dit product is tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Wilkinson My Intuition Perfect Finish 4-in-1

De Wilkinson Sword Intuition Perfect Finish 4-in-1 is de vrouwen trimmer en styler met 4 functies voor het gezicht, wenkbrauwen, oksels en bikini zone. Het verwijdert pijnloos en voorzichtig het gezichts- en lichaamshaar voor een natuurlijke glans van de huid. Het bevat een dubbelzijdige trimmer om je wenkbrauwen nauwkeurig te vormen en trimmen. Een trimmer voor de oksel en bikinizone met 4 verstelbare kamlengtes. Een opzetstuk om dons haartjes in het gezicht te verwijderen. Het apparaat is waterdicht en kan onder de douche worden gebruikt.

    • Verwijdert voorzichtig en pijnloos de fijnste gezichts- en lichaamshaartjes voor een natuurlijke glans op de huid.
    • Dubbelzijdige trimmer om je wenkbrauwen te vormen en trimmen.
    • Trimmer voor de oksels- en bikinizone met 4 verstelbare kamlengtes voor de gewenste look.
    • Inclusief 1x trimmer, 1x gezichtshaar kop, 1x bikinikop + kam, 1x wenkbrauwkop + kam, 1x reinigingsborstel en 1x AA batterij.

Bij Wilkinson Intuition begrijpen we dat een ieders leven anders is, daarom maken wij ontharingsproducten die passen bij iedere levensstijl en schoonheidsbehoeftes. Welk lichaamsdeel je ook wilt ontharen of stylen, Intuition by Wilkinson heeft dat product voor jou.

Soort product
dames trimmer, precisietrimmer, bikinitrimmer, okseltrimmer, wenkbrauwtrimmer, gezichtshaarverwijderaar, gezichtstrimmer 

Gebruik
STAP 1: Bevestig de gewenste trimmerkop door deze in de bovenkant van het apparaat te steken. Draai het apparaat tegen de klok in totdat het klikt. 
STAP 2: Voor het beste resultaat trek je de huid met één hand strak tijdens het gebruik. 
STAP 3: Druk op de aan/uit knop. Raak de huid lichtjes aan met de trimmer en beweeg deze tegen de haargroeirichting in.

HOE TE GEBRUIKEN OP DE WENKBRAUWEN?
Gebruik de wenkbrauwtrimmer om wenkbrauwen vorm te geven. Kies tussen twee trimmaten (2mm en 4mm). Beweeg het apparaat tegen de haargroeirichting in. Plaats het de wenkbrauwkam over de trimmer en beweeg lichtjes tegen de richting van de haargroei in. 

Hoe te gebruiken op het gezicht?
Gebruik het gezichts opzetstuk voor het verwijderen van gezichtshaar. Druk het voorzichtig plat tegen de huid. Let op: het mag niet in een hoek staan! Beweeg het in kleine cirkelvormige bewegingen totdat ongewenst haar is verwijderd. Voor het beste resultaat op haartjes van 6mm of minder. Reinig na elk gebruik, verwijder de tondeuse en tik zachtjes tegen de zijkanten of laat onder water lopen om de haren los te maken. 

HOE TE GEBRUIKEN BIJ DE OKSEL EN BIKINIZONE?
Beweeg de trimmer langzaam in tegengestelde richting van het haar voor trimmen. Plaats de verstelbare bikinikam over de tondeuse en zit in de korste trimstand (2mm) of de hoogte (8mm). Het apparaat is waterdicht en kan onder de douche worden gebruikt. Het is niet nodig om je huid nat te maken. 

REINIGING EN ONDERHOUD
Schakel het appraat uit. Verwijder de opzetstukken door rechtsom te draaien. Was het appraat en de koppen met water en droog ze. Gebruik het reinigingsborsteltje om de koppen haar of stofvrij te maken. 

BATTERIJ PLAATSEN OF VERWIJDEREN
Vervang de batterij op een droge plaats. Draai aan het onderste gedeelte van het apparaat en verwijder de dop. Plaats de "+" naar de onderkant van het appraat en vergrendel de dop door met de klok mee te draaien.

Fabrikant/Distributeur
Pietercil Barends
Jan Leentvaarlaan 38-48
3065 DC Rotterdam3065 DC Rotterdam

 

Wilkinson
281792

Datasheet

Merk
Wilkinson
Inhoud
1st

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

My intuition perfect finish...

€ 28,19