Quattro sensitive 3 + 1

€ 8,49
claim jouw korting
  • Merk: Wilkinson
  • Inhoud: 4st
  • EAN: 4027800400706
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Wilkinson Quattro sensitive 3 + 1

Wilkinson Sword Quattro Essential 4 Sensitive is het mannen wegwerpmesje met 4 mesjes. De kwaliteit en technologie van onze systeemscheermesjes verenigd in een wegwerpmesje. Zorgt met de 4 hoogwaardige titanium-gecoate mesjes en het extra precisie mesje voor een nauwkeurige en zachte scheerresultaat. Je kan er gemiddeld 15 keer mee scheren tot je een nieuw scheermesje nodig hebt, met deze verpakking kun je je gemiddeld 60 keer scheren! Deze verpakking bevat 4 wegwerpmesjes.

    • 4 hoogwaardige met titanium gecoate mesjes en een compact ontwerp zorgen voor een zacht en nauwkeurig scheerresultaat.
    • Het precisie mesje op de achterzijde van het scheermesje zorgt voor een makkelijke afwerking van bijvoorbeeld bakkebaarden en onder de neus.
    • Glijstrips met Aloë Vera en vitamine E voor een aangenaam scheerresultaat
    • De brede rubberen strook trekt de huid strak en laat de haartjes rechterop staan zodat ze daardoor dichterbij de huid worden afgeschoren. Middels het praktische beschermkapje kan het wegwerpmesje veilig en schoon op reis worden meegenomen.
    • Geschikt om gemiddeld 15 keer mee te scheren per scheermes.

Wilkinson Sword scherpt al sinds 1772 de techniek en ontwikkeling aan van scheerproducten. De scheerproducten van Wilkinson Sword zijn stijlvol, functioneel en gebaseerd op de laatste innovaties. Laat Wilkinson Sword jouw stijl aanscherpen met comfort, precisie en het beste scheerresultaat.

Ingredienten
Peg-115M, Pvp, Peg-100, Cyclodextrin, Tocopherol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin.

Gebruik
STAP 1: Breng eerst scheerschuim of scheergel aan op het te scheren huidoppervlak en masseer dit zorgvuldig in en laat dit goed inwerken zodat de haartjes zacht worden – zo snijden de scheermesjes de haartjes makkelijker af en voelt het scheren aangenamer aan.

STAP 2: Haal het scheermesje steeds zachtjes en behoedzaam over de huid en oefen nooit druk uit.

STAP 3: Reinig na elke of elke tweede scheerbeweging het mesje onder stromend, warm water om verstopping te voorkomen.

STAP 4: Scheren heeft hetzelfde effect als een lichte peeling. Daarbij worden kleine huidresten en –schilfers van het huidoppervlak verwijderd. Reinig daarom eerst met warm en daarna koud water – dat sluit de poriën en verfrist. Als extra verzorging raden we aan om na het scheren een verzorgende en kalmerende crème aan te brengen.

Droog bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

 

Wilkinson
281752

Datasheet

Merk
Wilkinson
Inhoud
4st

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Quattro sensitive 3 + 1

€ 8,49