Shampoo normaal/vet haar

€ 10,99
claim jouw korting
  • Merk: Resdan
  • Inhoud: 125ml
  • EAN: 8714319244568
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Resdan Normaal tot vet haar is een kuur voor de behandeling van schilfervorming, (ernstige) vetafscheiding en hoofdroos. Deze shampoo bevat hoogwaardige hooggedoseerde ingrediënten die effectief uw roos helpen te bestrijden en de hoofdhuid verzorgen.

Resdan shampoo bevat werkzame ingrediënten als salicylzuur, piroctone olamine en natuurlijke eiwitten die de hoofdhuid kalmeren en de schilfering verminderen. Resdan ondersteunt het herstellend vermogen van hoofdhuid, waardoor het prikkelende gevoel vermindert of verdwijnt.

Salicylzuur heeft een tweevoudige werking:
1. Het weekt de reeds gevormde hoofdroos los van de hoofdhuid, zodat de hoofdroos wordt verwijderd en uw haar en hoofdhuid grondig worden gereinigd.
2. Het bevordert de opname van de andere actieve bestanddelen door de hoofdhuid.

Menthol verkoelt de hoofdhuid en geeft uw haar een frisse geur. Het frisse tintelende gevoel dat u tijdens het wassen zult ervaren, komt door de toevoeging van Menthol. Piroctone Olamine is effectief tegen roos en gisten. Behalve dat Piroctone Olamine bestaande roos kan behandelen, kan het ook de vorming van nieuwe roos voorkomen.

Salicylzuur heeft een tweevoudige werking:
1. Het weekt de reeds gevormde hoofdroos los van de hoofdhuid, zodat de hoofdroos wordt verwijderd en uw haar en hoofdhuid grondig worden gereinigd.
2. Het bevordert de opname van de andere actieve bestanddelen door de hoofdhuid.

Menthol verkoelt de hoofdhuid en geeft uw haar een frisse geur. Het frisse tintelende gevoel dat u tijdens het wassen zult ervaren, komt door de toevoeging van Menthol. 

Piroctone Olamine is effectief tegen roos en gisten. Behalve dat Piroctone Olamine bestaande roos kan behandelen, kan het ook de vorming van nieuwe roos voorkomen.

Ingrediënten
Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Salicylic Acid, Menthol, Piroctone Olamine, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool.

Gebruik
Voor een optimaal resultaat adviseren wij u de Resdan Shampoo als volgt te gebruiken. 

- Maak uw haar goed nat;
- Masseer de shampoo op uw hoofdhuid tot een lichte schuimvorming is verkregen;
- Laat de shampoo 5 minuten inwerken op uw hoofdhuid;
- Spoel de shampoo goed uit.

Duur van de behandeling:

Was uw haar de eerste 10 dagen eens in de 2 dagen met Resdan. Was daarna uw haar 2 tot 3 keer per week met Resdan totdat uw hoofdroos verdwenen is. Indien uw hoofdroos na verloop van tijd terugkomt, kan de behandeling met Resdan worden hervat.

Waarschuwingen
Vermijd contact met uw ogen. Wanneer er toch shampoo in uw ogen komt, deze direct goed uitspoelen met koud water. Resdan Anti-Roos Behandel Shampoos zijn voor uitwendig gebruik. Gebruik Resdan Anti-Roos Behandel Shampoos niet direct voor of na een behandeling met permanentvloeistof.

Gebruik Resdan Anti-Roos Behandel Shampoos niet:
- wanneer u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen, zoals vermeld op de verpakking onder “Ingredients”.
- Bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Resdan
281338

Datasheet

Merk
Resdan
Inhoud
125ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Shampoo normaal/vet haar

€ 10,99