Urine buster lavendel

€ 9,95
claim jouw korting
  • Merk: Ecopets
  • Inhoud: 500ml
  • EAN: 8718403361285
Ecopets Urine buster lavendel
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Ecopets® Urine Buster is een krachtige Urinegeur- & Vlekverwijderaar die een zeer hoge concentratie micro-organismen bevat (7 miljoen per ml) die enzymen aanmaken die effectief en definitief ongewenste geuren en vlekken van afbreken (urine, bloed, uitwerpselen en braaksel) . De micro-organismen vermenigvuldigen zich continu en hechten zich aan de kern van de vervuiling, dat resulteert in een extra grondige en langdurige werking. Urine Buster heeft een zeer aangename natuurlijke lavendelgeur die rustgevend is voor mens en dier.

Dier- en milieuvriendelijke verwijderaar van onaangename urinegeur- en vlekken op basis van veilige bacteriën met natuurlijke lavendelgeur.

Samenstelling
<5 %: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, fosfonaten, anionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, linalool, -hexylkaneelaldehyd, (R)-pmentha-1,8-dieen, coumarin, laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Gebruik
Goed schudden voor gebruik. Neem eerst de vervuiling weg met keukenpapier. Spray de vervuilde plek ruim in en laat dit minimaal 10 minuten intrekken tot deze is opgedroogd.  In geval van oude en/of hardnekkige geuren en -vlekken, herhaal de behandeling en dek de plek na het insprayen af met plastic, zodat de Urinegeur- & Vlekverwijderaar minder snel verdampt. Laat de spray circa 45 minuten intrekken tot deze is opgedroogd. Wrijf de plek daarna op met een schone, vochtige doek. Toepasbaar op alle soorten ondergrond en materialen: tapijt, hout, stenen en tegels, meubilair en (reeds gewassen) textiel. Op een niet zichtbare plek vooraf testen.

Waarschuwingen
Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.  Buiten het bereik van kinderen houden.  Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Bij kamertemperatuur (15-25°C), en niet in de zon bewaren.

Fabrikant/distributeur
PhytoTreat BV
Ballemanseweg 2a
4855 AP Galder

Ecopets
955323

Datasheet

Merk
Ecopets
Inhoud
500ml
Bron
Holland Pharma
Doelgroep
Huisdieren
Variant
Huisdieren verzorging

Specifieke referenties

Nieuw

Meer hond-kat-verzorging

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Urine buster lavendel

€ 9,95