Iris hydraterende dagcreme

€ 15,99
claim jouw korting
  • Merk: Weleda
  • EAN: 4001638088763
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Weleda Iris balancerende dagcreme

Weleda Balancerende Dagcrème hydrateert en verfrist de huid door de natuurlijke vochtbalans in evenwicht te brengen. De rijke dagcrème met extract van iriswortel is speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge huid. Daarnaast beschermt de crème de huid tegen invloeden van buitenaf.

100% natuurlijke Weleda Balancerende Dagcrème met jojobaolie en extract van iriswortel hydrateert en verzacht de huid. De rijke crème met krachtige ingrediënten stimuleert de natuurlijke functies van de huid en ondersteunt de huidbarrière. De crème heeft een fijne, frisse geur.

- Reguleert de vochtbalans
- Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf 
- Bevordert de zelfregulerende eigenschappen van de huid

Ingrediënten
Water, Jojobaolie (biologische teelt), Alcohol, Glycerine, Cacaoboter (biologische teelt), Shea butter (biologische teelt), Distillaat van Hamamelis, Bijenwas, Glyceryl stearaat citraat, Tapiocazetmeel, Vetalcohol, Lysolecithine, Extract van iriswortel (biologische teelt), Hectoriet, Xanthaan, Glycerylstearaat, Compositie van natuurlijke etherische oliën, Limoneen (uit natuurlijke etherische oliën), Linalool (uit natuurlijke etherische oliën), Citronellol (uit natuurlijke etherische oliën), Geraniol (uit natuurlijke etherische oliën), Citral (uit natuurlijke etherische oliën), Eugenol (uit natuurlijke etherische oliën).

Gebruik
Weleda Balancerende Dagcrème ondersteunt de natuurlijke vochtbalans van de huid. Extract van biologische iriswortel stimuleert de vochttoevoer en brengt de huid in evenwicht. De formule met jojobaolie zorgt voor een goede vochtbalans en ondersteunt de natuurlijke beschermende functies van de huid.

Bewaren
Droog, gesloten en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

Weleda
864966

Datasheet

Merk
Weleda
Bron
Holland Pharma
Geslacht
Unisex
Doelgroep
Volwassenen
Gebruik
Crème
Lichaamsdeel
Gezicht
Variant
Dagcrème

Specifieke referenties

Nieuw

Meer dagceme

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Iris hydraterende dagcreme

€ 15,99