Stress check clean hands

€ 13,00
claim jouw korting
  • Merk: This Works
  • Inhoud: 250ml
  • EAN: 876972009477
This Works Stress check clean hands
0
maak favoriet

dit product is tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

This Works Stress check clean hands

This Works Stress Check Clean Hands! Deze multitasking anti-bacteriële handgel kun je de hele dag door gebruiken, tussen de wasbeurten met zeep door. De 60 ml verpakking is ook nog eens handig om mee te nemen in je tas en reisvriendelijk qua inhoud. Je kunt dit flesje makkelijk navullen met de 500 ml verpakking. De Stress Check Clean Hands reinigende handgel combineert 70% alcohol met 100% natuurlijke essentiële oliën (van lavendel, neroli en kamille) met hyaluronzuur. Het resultaat? Schone handen, die beschermd en gehydrateerd zijn. En je hoeft ze na het aanbrengen van Stress Check Clean Hands niet af te spoelen! De formule bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en doodt 99,9% van alle bacteriën en veel virussen. De pure oliemix met lavendel, neroli en kamille helpt daarnaast om gevoelens van spanning en angst te verlichten.

Het hoge alcoholgehalte kan soms 'rulletjes' op de huid veroorzaken. Dit gebeurt wanneer je het product voor het eerst inwrijft en het voelt alsof er zich kleine balletjes vormen. Dit is volkomen veilig en normaal - dit doet het product, niet je huid - en heeft geen invloed op de werkzaamheid van de handgel. De rulletjes ontstaan omdat de ethanol tijdens het aanbrengen uit de gel breekt. De natuurlijke zouten op de huid (veroorzaakt door transpiratie) kunnen er dan voor zorgen dat het water en het geleermiddel van elkaar scheiden terwijl je het product in de handen masseert. Ga gewoon door met masseren en de rulletjes verdwijnen. Voilà veilige en schone handen!

Ingredienten
alcohol denat. (sd alcohol 40-b), aqua (water), carbomer, glycerin, parfum (fragrance), sodium hyaluronate, sodium hydroxide, linalool*, limonene*, cinnamomum camphora linalooliferum wood oil, citrus aurantium amara (bitter orange) flower oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, ormenis multicaulis (chamomile) oil, pogostemon cablin (patchouli) leaf oil, vetiveria zizanoides (vetivert) root oil.

Gebruik
This Works Stress Check Clean Hands is een no-rinse formule, na het aanbrengen en verdelen de handen niet wassen of afvegen, je kunt ze gewoon laten drogen aan de lucht. Knijp een kleine hoeveelheid in de palm van je hand en masseer de gel in, van je vingertoppen tot je polsen en tussen je vingers in.  Gebruik de heerlijk geurende Stress Check Clean Hands de hele dag door om je hardwerkende handen te beschermen en te hydrateren. De kleine verpakking van 60 ml vul je makkelijk bij met de verpakking van 500 ml. Stress Check Clean Hands is geschikt voor veganisten, kinderen ouder dan 3 jaar en kan veilig gebruikt worden tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Contact met de ogen vermijden. Alleen voor uitwendig gebruik.

This Works
948584

Datasheet

Merk
This Works
Inhoud
250ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Stress check clean hands

€ 13,00