Haarkleuring

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende soorten haarkleuringsproducten vinden, waaronder permanente, semi-permanente en tijdelijke haarkleuringen van oa. Garnier, Hennaplus en Guhl.

Lees verder

Actieve filters

Soorten haarkleuring

Permanente haarkleuring 

Deze kleuringen bevatten chemicaliën die de natuurlijke haarkleur permanent veranderen. Ze zijn ideaal als je een langdurige verandering van haarkleur wilt. Meestal moeten ze worden uitgegroeid of bijgewerkt naarmate je haar groeit.

Semi-permanente haarkleuring

Deze kleuringen bevatten minder agressieve chemicaliën en vervagen geleidelijk na enkele weken tot maanden, afhankelijk van de frequentie van het wassen. Ze zijn handig als je een tijdelijke verandering wilt proberen of als je niet zeker bent van een permanente kleur.

Tijdelijke haarkleuring

Deze kleuringen zijn ontworpen om slechts een paar wasbeurten mee te gaan en zijn perfect voor speciale gelegenheden of als je een nieuwe look wilt uitproberen zonder langdurige toewijding. Ze zijn er in verschillende vormen, zoals sprays, mousses en krijt.

Haarverf voor highlights

Deze producten zijn bedoeld om specifieke delen van je haar op te lichten of te verduisteren. Ze kunnen in verschillende kleuren beschikbaar zijn en zijn handig als je subtiele accenten aan je haar wilt toevoegen.

Haarbleekmiddel

Als je je haar wilt ontkleuren voordat je het in een andere kleur verft, kun je haarbleekmiddel vinden in drogisterijen. Het is belangrijk om dit product met zorg te gebruiken, omdat het het haar aanzienlijk kan beschadigen.

Haarverf voor grijs haar

Speciale haarkleuringsproducten zijn beschikbaar voor mensen met grijzend haar. Deze producten bieden dekking voor grijs haar en helpen bij het behouden van een natuurlijke uitstraling.

Bij het kiezen van een haarkleuringsproduct is het essentieel om de instructies op de verpakking zorgvuldig te lezen en een kleur te kiezen die past bij je huidtint en haartype. Het is ook een goed idee om vooraf een allergietest uit te voeren, vooral als je gevoelig bent voor haarverfchemicaliën. Als je twijfelt over welke kleur of type product het beste bij je past, kun je altijd overleggen met een professionele kapper of schoonheidsspecialist.