Thermal micellair water dry/sens

€ 12,95
claim jouw korting
  • Merk: Celenes
  • Inhoud: 250ml
  • EAN: 7350104248048
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Reinig je huid op een milde manier met het Thermal Micellair Reinigingswater. De oppervlakteactieve stoffen zorgen voor een effectieve verwijdering van make-up en vuil, terwijl het de talgbalans behoudt. Geschikt voor droge en gevoelige huidtypes, zonder alcohol.

Ingrediënten
Aqua, Thermal Water, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Hexylene Glycol, Capryloyl Glycine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Polaxamer 184, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Bisabolol, Saponins, Citric Acid.

Gebruik
Reinig je huid en oogmake-up voorzichtig met een watje dat is bevochtigd met Thermal Micellair Reinigingswater. Herhaal de applicatie totdat alle make-upresten zijn verwijderd. Het hoeft niet afgespoeld te worden en is geschikt voor dagelijks gebruik. Verwen jezelf met deze zachte en effectieve reiniger voor een stralend schone huid.

Bewaren
Bewaar het product op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Dit product is alleen bedoeld voor gebruik op de huid. Vermijd contact met de ogen. Als het per ongeluk toch in contact komt met de ogen, spoel dan grondig met veel water. 

Celenes
966058

Datasheet

Merk
Celenes
Inhoud
250ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Thermal micellair water...

€ 12,95