Gezicht, Teint & Foundation

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende producten vinden om je huid te egaliseren en onvolkomenheden te camoufleren.

Lees verder

Actieve filters

Concealer beige dore 03 Boho

Prijs € 12,90

Concealer om plaatselijk oneffenheden en roodheid te corrigeren, De concealers van Boho zijn verrijkt met 100% natuurlijke ingrediënten, zoals bijenwas, olijfolie, babassu-olie en grapefruitolie.

0

Compact foundation beige dore 03 Boho

Prijs € 15,05

De compact foundations van Boho zijn verrijkt met 100% natuurlijke ingrediënten, zoals olijfolie, zonnebloemolie, druivenpitolie en calendula, waarmee hij een zeer hydraterende én kalmerende werking op de huid heeft.

0

Producten voor een egale teint

Foundation

Foundation is een vloeibare, crème- of poederbasis die wordt gebruikt om de huidskleur te egaliseren en onvolkomenheden te bedekken. Het helpt om een glad canvas te creëren voordat je andere make-up aanbrengt. Er zijn verschillende dekkingsopties, zoals lichte, medium en volledige dekking, en er zijn formules beschikbaar voor verschillende huidtypes, zoals droge, vette of gevoelige huid.

BB-cream

BB-cream is een veelzijdig product dat een lichte dekking biedt, maar ook voordelen heeft zoals hydratatie, zonbescherming en soms huidverzorgingsingrediënten. Het is bedoeld om de huid er fris en natuurlijk uit te laten zien en is vaak een goede keuze voor mensen die niet veel make-up willen dragen.

Concealer

Concealer is een product dat wordt gebruikt om specifieke onvolkomenheden, zoals puistjes, donkere kringen onder de ogen, littekens en roodheid, te camoufleren. Concealers zijn er in verschillende formuleringen, waaronder vloeibaar, crème en stift, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om te matchen met je huidskleur.

Bij het kiezen van deze producten is het belangrijk om rekening te houden met je huidtype, de gewenste dekking en eventuele huidverzorgingsbehoeften. Voor een natuurlijke uitstraling kun je een foundation, BB-cream of concealer kiezen die zo dicht mogelijk bij je natuurlijke huidskleur past. Vergeet niet om de juiste tint te testen op je kaaklijn of op de rug van je hand om ervoor te zorgen dat het goed bij je huid past voordat je het koopt.