Tegen wespennesten

€ 9,99
claim jouw korting
  • Merk: Roxasect
  • Inhoud: 400ml
  • EAN: 8711744055783
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Roxasect Tegen wespennesten
Biocide PT18 16494N 

Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en ander plaatsen waar wespen zich schuilhouden. Niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel. Niet toepassen op oppervlaktes (zoals harde vloeren of aanrechtbladen) die schoongemaakt moeten worden met water dat (in)direct geloosd wordt op het oppervlaktewater, om in het water levende organismen te beschermen.

- bestrijdt wespennesten effectief
- 4 - 6 weken nawerking

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kruipende insecten en wespen in (woon)ruimten. Uitsluitend pleksgewijs toepassen en direct contact met voedingsmiddelen voorkomen. Niet toepassen op huisdieren en planten. De gebruiksaanwijzing zoals beschreven moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Samenstelling
Werkzame stoffen: Permetrhin 0,25% w/w/ en Tetramethrin 0,05% w/w

Dosering/gebruik
Schudden voor gebruik. 
Wespen (binnenshuis hangende nesten en nesten in spouwmuren)
Ter bestrijding van wespen dienen met name de nestingangen, meestal gelegen aan de onderzijde van het nest, en het binnenste van het nest langdurig te worden bespoten.
Dit kan door de meegeleverde spuitlans zo ver mogelijk in de invliegopening van de nest te steken. Deze behandeling dient 's avonds te worden uitgevoerd, wanneer alle wespen zich in het nest bevinden en de kans dat rondvliegende wespen steken zo klein mogelijk is. 
Voor behandeling van een wespennest de bodem onder het nest afdekken. Dit gebruikte afdekmateriaal en zo mogelijk het behandelde nest afvoeren met het restafval. Het wordt aangeraden een professioneel bestrijder te consulteren in geval van grote of moeilijk te bereiken of verwijderen nesten.

Bijzondere gevaren
Zeer licht ontvlambar aerosol. Houder onder druk, kan openbarsten bij verhitting. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat permethrin.
Kan een allergische reactie veroorzaken.

Veiligheidsaanbevelingen
Buiten het bereik van kinderen houden. Niet in een open vuur of op andere ontstekingbronnen spuiten. Vrwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. 
Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden.

Roxasect
281759

Datasheet

Merk
Roxasect
Inhoud
400ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Tegen wespennesten

€ 9,99