Kokosolie

€ 12,90
claim jouw korting
  • Merk: Najel
  • Inhoud: 100g
  • EAN: 3760061225503
Najel kokosolie
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Kokosolie staat bekend om zijn natuurlijke, zeer voedende eigenschappen en dringt snel in terwijl je huid zacht aanvoelt. Het kalmeert huidirritaties en roodheid dankzij de beschermende en verzachtende eigenschappen. Het is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de droge en gevoelige huid.

Door een dun laagje kokosolie op de gereinigde huid aan te brengen, kalmeert het irritatie en voedt het de huid diep. Het kalmeert ook de jeukende huid.

NAJEL Virgin Coconut Oil is de ideale bondgenoot om de haarvezel te voeden en glad te maken om zo glanzend en sterk haar terug te krijgen! Het is rijk aan vetzuren en verzacht je haar op natuurlijke wijze terwijl het een natuurlijke en heerlijke geur achterlaat.

Deze olie is ook ideaal voor het op natuurlijke wijze verwijderen van make-up door deze op een wattenschijfje aan te brengen, het verwijdert alle make-upresten en geeft het volume aan je wimpers terug!

NAJEL kokosolie helpt ook om rimpels te verminderen en is zeer effectief bij de behandeling van de tere huid rond de ogen.

Deze olie kan ook worden gebruikt voor een glad scheerresultaat zonder irritatie terwijl het de huid voedt.

Ingredienten
Organic Coconut oil.

Gebruik
Kokosolie is van nature vast bij ongeveer 20°C. Om het vloeibaar te maken, neem je een kleine hoeveelheid in de palm van je hand en wrijf je je handen samen voordat u de olie aanbrengt.

Voor het gezicht: Eenmaal vloeibaar, masseer de olie zachtjes in je gezicht. Je huid wordt gevoed en gekalmeerd.

Voor het verwijderen van make-up: Breng een paar druppels NAJEL Oranjebloesemwater en NAJEL kokosolie aan op je wattenschijfje en wrijf zachtjes over je gezicht en ogen om make-upresten te verwijderen.

Voor haar: Eenmaal vloeibaar, breng NAJEL Virgin Coconut Oil aan als een masker op de lengtes en punten. Laat het zo lang mogelijk intrekken voor volledige absorptie van de olie (bij voorkeur 's nachts) en was daarna tweemaal met de NAJEL Aleppo zeepshampoo die geschikt is voor jouw type haar.

Op het lichaam: Masseer je huid met NAJEL virgin kokosolie. De olie dringt snel in de huid en zorgt ervoor dat je je daarna heel snel kunt aankleden.

TIP: Voor kort haar kan het worden gebruikt om je haar 's ochtends te stylen. Neem een klein snufje kokosolie, wrijf je handen tegen elkaar en breng het aan op je haar om het de gewenste vorm te geven.

Najel
962107

Datasheet

Merk
Najel
Inhoud
100g

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Kokosolie

€ 12,90