Digitale thermometer PRT1000

€ 10,99
claim jouw korting
  • Merk: Braun
  • EAN: 4022167100252
Braun Digitale thermometer PRT1000
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Braun Digitale thermometer PRT1000
- Professionle nauwkeurigheid.
- Snelle meting in 8 seconden.
- Flexibele tip

Voor het meten van de lichaamstemperatuur.

Gebruik

Gebruik onder de oksel
Deze methode wordt gebruikt bij baby’s en kleine kinderen.
1. Wrijf de oksel droog met een droge handdoek.
2. Plaats de sondepunt onder de arm zodat het uiteinde contact maakt met de huid, en plaats de arm van de patiënt naast zijn/haar lichaam 
Bij een klein kind is het soms handig om het kind tegen u aan te houden, zodat zijn/haar arm naast het lichaam blijft. Zo voorkomt u dat de kamertemperatuur de meetwaarde beïnvloedt.
3. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de meetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven.
4. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Oraal gebruik
Deze methode is geschikt voor kinderen die oud genoeg zijn om de thermometer op een veilige manier in de mond te houden. 
1. Het is belangrijk dat u de punt van de thermometer goed onder de tong plaatst, links dan wel rechts, om een goede, nauwkeurige waarde te verkrijgen. Plaats de sensorpunt op een van de plaatsen onder de tong die zijn gemarkeerd met “√” (Afb. 2). Houd de mond van de patiënt dicht en laat hem/haar stilzitten om te zorgen voor een nauwkeurige meting.
2. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de eetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven.
3. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Rectaal gebruik
Wordt vaak gebruikt bij baby’s en kleine kinderen, of wanneer meten in de mond of onder de oksel lastig is.
1. Breng een beetje wateroplosbaar glijmiddel aan op de punt van de thermometer om deze gemakkelijker te kunnen inbrengen.  Gebruik geen vaseline. Lees het etiket van het glijmiddel om er zeker van te zijn dat u de juiste soort gebruikt.
2. Leg de patiënt op zijn/haar zij. De juiste positie bij baby’s is de buikligging, waarbij de beentjes naar beneden hangen. U kunt de baby over uw knieën, op de rand van een bed of een commode leggen. In deze positie kan de thermometer veilig en eenvoudig in het rectum worden geplaatst.
3. Breng voorzichtig de punt van de thermometer MAXIMAAL 1,3 cm in het rectum. Stop als u weerstand voelt. Houd tijdens de meting de thermometer op zijn plaats.
4. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de  eetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven.
5. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Braun
866976

Datasheet

Merk
Braun
Bron
Holland Pharma
Geslacht
Unisex
Doelgroep
Kinderen
Variant
Thermometer

Specifieke referenties

Nieuw

Meer thermometer

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Digitale thermometer PRT1000

€ 10,99