Raumlicht concentraat 48

€ 29,99
claim jouw korting
  • Merk: Lichtwesen
  • Inhoud: 30ml
  • EAN: 4032431004612
Dikke lucht, vieze lucht & energetische verontreiniging
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Ruimtes raken vervuild, niet alleen door stof en luchtjes, maar ook energetisch. Je kunt het voelen in de wachtkamer van bijvoorbeeld de huisarts, in het ziekenhuis of op plaatsen waar meningsverschillen en spanningen heersen. Ook in drukke winkels en in het openbaar vervoer is de energie van mensen op je heen voelbaar. Misschien is het je al wel eens opgevallen dat je je onbehaaglijk voelt als er iemand met een `onaangename uitstraling` bij je in de buurt komt.

Heftige emoties hebben een bepaalde trilling die lang in een ruimte blijft hangen. Misschien ben je wel eens bij iemand op visite geweest waar net een flinke ruzie had plaatsgevonden voor je binnen kwam. De ruimte (huiskamer) voelt dan drukkend en onprettig aan, omdat er een bepaalde spanning in de lucht hangt.

 

Vuil en stof kun je met vegen en poetsen te lijf gaan, maar energetisch vuil zie je niet. Om lucht te zuiveren van deze vervuiling is er Raumlicht. Raumlicht is een vloeistof die door een verstuiver met de onzuivere lucht mengt en een reinigende en harmoniserende eigenschappen heeft. Door de vloeistof eenvoudig in de ruimte te verstuiven klaart de lucht. Je voelt je beter in deze schone en frisse lucht, en het voelt zuurstof rijker waardoor het ademen ook veel makkelijker gaat. Het is net of je grotere ademteugen kan nemen zonder extra moeite.

 

Raumlicht wordt in een decoratieve matglazen verstuiver geleverd met 30 ml Raumlicht concentraat. Hiermee is de verstuiver 8 maal te vullen! In de decoratieve verstuiver bevinden zich glaspareltjes die met de energie van Vreugde (Licht Wesen essence) verrijkt zijn. Je voelt direct verschil als je de verstuiver gebruikt hebt!

 

Lichtwesen
792233

Datasheet

Merk
Lichtwesen
Inhoud
30ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Raumlicht concentraat 48

€ 29,99